Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 23 Mart 2022 Çarşamba puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 23 Mart 2022 Çarşamba puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak Kanal D'de yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın çetin mücadelesine tanıklık edilen zorlu programda bugün de yine herkes ekran başına kilitlenecek. Gelinlerin yelpaze patates ile birincilik mücadelesi vereceği bölümde Nursel Ergin ve kayınvalideler de puanlarını verecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 23 Mart 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

900 bölüme doğru giden heyecanıyla hafta içi her gün ekranlardaki yerini alan Gelinim Mutfakta'da gelinler yemeklerini yapmaya, kayınvalideler ise puanlarını vermeye devam ediyor. Dört takımın pazartesiden cumaya kadar ortaya koydukları mücadeleden önce çeyrek altın ardından da beş bilezik ile ayrılmak istediği zorlu maratonda hafta ortası yine kıran kırana geçecek. Herkes gün sonunda alınacak puanları ve oluşacak sıralamayı merak ederek araştırmalarda bulunuyor. Telafi şansının giderek azaldığı programda kimse hata yapmak istemiyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 23 Mart 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta 23 Mart 2022 Salı puan durumu

Gelinlerin mutfakta bir günü daha başarılı olabilmek adına kolları sıvadığı yarışmanın dün yayınlanan ikinci gününde Miyase birinciliği elde eden isimdi. 18 puan alan güzel yarışmacıyı 16 puanla Hasret takip etti. Yeşim ilk günde kazandığı ezici üstünlüğün ardından dün 16 puan alarak üçüncü oldu. Pazartesi gelen Fulya ise toplamda 15 puana ulaştı ve şimdiden elenme potasına doğru gidiyor.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Fulya: 


22 Mart Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.