Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 22 Mart 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 22 Mart 2022 Salı puanları
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen ve her bölümüyle izleyenleri televizyon başına kilitleyen programı Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetinde bugün ikinci kez yemekler yapılacak ve ardından puanlar verilecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 22 Mart 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen ve her bölümüyle izleyenleri televizyon başına kilitleyen programı Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetinde bugün ikinci kez yemekler yapılacak ve ardından puanlar verilecek. Oluşacak sıralamaya göre bir takım birincilik kazanarak çeyrek altının sahibi olarak günü tamamlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 22 Mart 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışma, bölüm ve yarışmacılar hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta 21 Mart 2022 Pazartesi puanı

Dün yayınlanan yeni haftanın ilk gününde Miyase adeta kusursuz bir performans sergiledi. Toplamda aldığı 24 puanla birlikte çeyrek altının sahibi oldu ve rekorlar listesine girme iddiasını sürdürerek Yeşim'e de gözdağı verdi. En yakın rakibi Hasret 12 puan alabildi. Fulya ve Yeşim ise 10'ar puan alarak son sırada kendilerine yer buldu.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Fulya: 


22 Mart Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.