Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 21 Mart 2022 Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 21 Mart 2022 Pazartesi puanları
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Amansız bir rekabet içerisinde yer alan gelin ve kayınvalidelere bir yenisinin daha ekleneceği zorlu maratonda herkes ekran başına kilitlenecek. Gün sonunda ise toplanan puanlarla birlikte çeyrek altın kazanan isim belirlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 21 Mart 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunuculuk koltuğunda oturduğu Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Dört takımda yer alan gelin ve kayınvalidelerin çekin rekabetine sahne olan programa bugün Fulya ve Senem de katılacak. Ardından yeni haftanın ilk yemeği olan nefis soslu tavuk but yapılacak. Başarılı sunucu ve kaynanaların puanlamasıyla birlikte puan tablosu belirlenecek. Oluşacak sıralamaya göre bir takım birincilik kazanarak çeyrek altının sahibi olarak günü tamamlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 21 Mart 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta 21 Mart 2022 Pazartesi puanı

Cuma günü yayınlanan geçen haftanın son bölümünde Yeşim rekor puanlardan birini aldı ve beş bileziği koluna taktı. Kayınvalidesi Beyhan Hanım ile birlikte mutluluktan sevinçlere boğulan güzel yarışmacı, Miyase'nin de rekor listesine girmesini engellemeyi başardı. Bundan sonra da aynı başarıyı sürdürmek istiyor. Bugün açıklanacak puanlar haberimizde olacak.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Fulya: 


21 Mart Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.