Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 17 Mart 2022 Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 17 Mart 2022 Perşembe puanları
Türkiye'nin en uzun süreli yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu mücadelede bugün beşamel soslu pırasa ile birincilik için yarışılacak. Gelinler marifetlerini kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlarını konuşacak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 17 Mart 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programı Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği zorlu rekabet nefes kesecek. Gelinler mutfakta, kayınvalideler ise kaynanalar odasında mücadelesi verecek. Beş altına gidecek en kısa yolun çeyrek altından geçtiği amansız yarışta bugün toplanacak puanlar yarışmacıların kaderini belirleyen unsurlardan biri olacak. Yarışmacılar tüm puanları toplayarak birinciliği elde etmek istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 17 Mart 2022 Perşembe puanları haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, bölüme dair değerlendirmeler yapabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta 17 Mart 2022 Perşembe puanı

Fenomen yarışmanın dün yayınlanan son bölümünde hafta ortası geride kaldı. Yeşim bir kez daha kusursuza yakın performans sergilerken 22 puan almayı başardı. Miyase ise ve Deniz 13 puanla ikinciliği paylaştı. Güzel yarışmacının 9 puan fark attığı iki rakibinden sonra Hasret 11 puan aldı ve son sırada kendine yer buldu. Toplamda 55 puanı bulunan Yeşim ilk basamakta. 47 puanı bulunan Miyase ikinci sırada. Hasret 41, Deniz de 35 puan topladı.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Deniz: 


17 Mart Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.