Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 15 Mart 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 15 Mart 2022 Salı puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı dört takımda yer alan gelin ve kayınvalidenin amansız mücadelesine sahne olan zorlu rekabette yine puan savaşı verilecek ve ardından puanlar açıklanacak. Oluşacak sıralamanın merakla beklendiği bölümün ardından çeyrek altın kazanacak isim de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 15 Ma

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programı Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği zorlu rekabette bugün kremalı kedi dili pasta yapılacak. Gelinler mutfakta, kayınvalideler ise kaynanalar odasında mücadelesi verecek. Beş altına gidecek en kısa yolun çeyrek altından geçtiği amansız yarışta bugün toplanacak puanlar yarışmacıların kaderini belirleyen unsurlardan biri olacak. Yarışmacılar tüm puanları toplayarak birinciliği elde etmek istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 15 Mart 2022 Salı puanları haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, bölüme dair değerlendirmeler yapabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta 15 Mart 2022 Salı puanı

Dün yayınlanan ilk bölümde yeni haftanın ilk günü ekranlardaydı. Dört güzel yarışmacının rekabetinden galip ayrılan isim 21 puanla Yeşim olmuştu. İkinci basamakta kendisini 17 puanla Miyase vardı. Hasret 15 puan alarak üçüncü oldu. Deniz ise yeniden geldiği programa ikinci başlangıcını kötü bir şekilde yaptı ve 5 puan alarak sonuncu oldu. Sonuçlar açıklandıkça puan durumu haberimize eklenecektir.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Deniz: 


14 Mart Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.