Gelinim Mutfakta Fulya ve kaynanası Senem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Fulya ve kaynanası Senem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı takımların yer aldığı amansız rekabete bugün Fulya ve kayınvalidesi Senem de katılarak iştirak edecek. Kendileri hakkında da sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Fulya ve kaynanası Senem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Nursel Ergin'în üstlendiği Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Her pazartesi başlayan heyecanın sonunda cuma günü beş bilezik bir takımın oluyor. Bir takım ise eleniyor. Cuma günü elenen takımın yerine gelecek isimler sabırsızlıkla bekleniyordu ve açıklandı. Buna göre Fulya ve kayınvalidesi Senem altınlar için yeniden yarışa ortak oldu. Güzel gelin hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Senem kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta Fulya ve kaynanası Senem kimdir?

Bu haftanın yarışmacılarından biri olan Fulya güzelliği ile adından söz ettirecek gibi görünüyor. Stüdyoya geldiği andan itibaren Nursel Ergin tarafından da övülen genç isim, rakiplerini kıskandıracak bir performansa imza atacağını dile getirerek ilk olarak Miyase'yi göndereceğini söyledi. Sunuculuk yapan Fulya, stüdyoda kalma süresini maksimum seviyede tutmak amacında. Kayınvalidesi Senem de gelinine güveniyor ve altınları alacağına inanıyor.


Gelinim Mutfakta Fulya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.