Gelinim Mutfakta 4 Eylül puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 4 Eylül puanları! Kim birinci oldu?
 DAMGA Editörü
Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicileri televizyon başına kilitleyen Gelinim Mutfakta, yeni haftasına başlıyor. Bugünün sonunda elde edilecek puanlara göre sıralama oluşacak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla televizyon hayatının en uzun soluklu yarışmalarından biri olma unvanını sürdüren Gelinim Mutfakta, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olan programda domatesli kiş hazırlanacak. Ardından da tadım ve puanlama etabına geçilecek. Her anı lezzet ve eğlence dolu yapımı seyredemeyenler veya kaçıranlar sıralamayı öğrenmeye çalışıyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Eleme olmadı, yarış sürüyor

Programın cuma günü yayınlanan son bölümünde birinciliği Melike elde etti. Güzel yarışmacı kayınvalidesiyle birlikte bilezikleri koluna taktı. Eleme ise yapılmadı. Aynı kadro bu hafta devam edecek. Bu haftanın sonunda yapılması bekleniyor.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yayınlanacak programda gelinler hazırlayacakları yemeklerle sınav verecek. İşleri bittikten sonra ise kayınvalidelerin tadımı ve puanları günün kaderini belirleyecek. Gelinim Mutfakta 4 Eylül 2023 Pazartesi günü puan durumu ve kim birinci oldu? sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

Melike:
Elif:
Tuğba:
Esra:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.