Gelinim Mutfakta 28 Şubat 2022 Pazartesi puan durumu | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 28 Şubat 2022 Pazartesi puan durumu | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların dört takım halinde yarışacakları zorlu rekabette kabarmaya doymayan pizza poğaça hazırlanacak ve ardından puanlar verilecek. Oluşacak sıralama sonrasında da çeyrek altının sahibi belirlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Şubat 2022 Pazartesi puan durumu haberimizde.

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların dört takım halinde yarışacakları zorlu rekabette kabarmaya doymayan pizza poğaça hazırlanacak ve ardından puanlar verilecek. Oluşacak sıralama sonrasında da çeyrek altının sahibi belirlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Şubat 2022 Pazartesi puan durumu  haberimizde.


Kanal D ekranlarının sevilerek takip edilen programı Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Bugün aynı kadrosuyla yoluna devam edecek zorlu yarşmada dört gelin, kayınvalidesiyle birlikte kendilerine verilecek yemeği hazırlayacak ve gün sonunda çeyrek altını yakasına takabilmek adına ter dökecek. Kabarmalara Doymayan Pizza Poğaça ile 90 dakika süresi boyunca emeklerini birincilikle süslemek isteyen yarışmacılar kendilerine en yüksek puanları toplamak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta 28 Şubat Pazartesi kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 21 Şubat 2022 Pazartesi puanı

Televizyon ekranlarında yine lezzet fırtınası estirecek programa yeni bir gelin ve kayınvalide katılacak. Deniz ve Naciye Hanım kendilerine ayrılan masa ve koltukta birincilik için ter dökecek. Altın bilezikleri alan son isim Miyase olmuştu.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Deniz: 


28 Şubat Pazartesi Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.