Gelinim Mutfakta 25 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu kim elendi

Gelinim Mutfakta 25 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu kim elendi
Türkiye'nin en çok seyredilen fenomen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana süren rekabet dolu yarışta bir gelin ve kayınvalide beş bileziğin sahibi olurken diğeri ise elenmenin üzüntüsünü yaşayacak. Yine her anı çekişme dolu bir bölüm seyircileri bekliyor ve herkesin gözü alınacak sonuçlarda. Peki, Gelinim Mutfakta 25 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarını

Nursel Ergin'in sunuculu koltuğunda oturduğu Gelinim Mutfakta'da pazartesi günü başlayan haftanın sonuna gelindi. Dört takımın rekabetine sahne olan programda bugün de tatlı için yarışılacak ve ardından puanlar verilecek. Oluşacak sıralamaya göre de birinci ve elenen takım açıklanacak. Vanilyalı pudingli çörek yapacak gelinleri kayınvalideleri bulmaya çalışacak. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı zorlu maratonda bir gelin ve kayınvalide beş bilezik kazanmanın sevinci ile stüdyodan ayrılacak. Diğeri ise elenerek veda edecek. Herkes son bölümde elinden gelenden daha fazlasını yapmak zorunda. Gelinim Mutfakta 25 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde. Sizler de yorumlarınızla bilrikte yarışmacılar ve program hakkındaki düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.


 

Miyase lider başlıyor

Dün alınan puanlarla birlikte Miyase 59 puanla ilk sırada yer alıyor. güzel yarışmacı final etabına lider olmanın morali ve avantajı ile İkinci basamakta ise hemen 4 puan gerisinde Yeşim var. Bu ikili arasındaki bilezik savaşı çetin geçecek. Hasret 47 puanla üçüncü, Deniz ise 40 puanla son sırada. Elenmeye en yakın isim kendisi ancak yarışmada her an her şey değişebiliyor. Sonuçlar açıklanınca haberimizde yer alacak.


Hasret: 47
Yeşim: 55
Miyase: 59
Deniz: 40


 

25 Şubat Cuma Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.