Gelinim Mutfakta 24 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 24 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Birbirinden iddialı dört takımda yer alan gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Her anında lezzet şölenine ve savaşına sahne olan programın hafta finali öncesindeki son durumu ilgiyle izlenmek isteniyor. Tavuklu krep bohça ile altın mücadelesine girilecek zorlu maratondan kimin galip ayrılacağı merak konusu. Gelinim Mutfakta 24 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Sunuculuğunu Nursel Ergin'in üstlendiği Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Pazartesiden bu yana dört takımın mücadelesine sahne olan porgramda yaşanacaklar için herkes hazır. Gelinler kendilerine verilen sürede yemeklerini hazırlarken güzel sunucu Ergin ve ardındna da kayınvalideler verecekleri puanlarla birlikte günün kazananını belirleyecek. Herkesin hedefi dördüncü bölümden galip ayrılarak yarınki final etabında kendisine avantaj sağlamak. Bunun için de ellerini çabuk tutmak ve en lezzetli tavuklu krep bohçayı yapmak zorundalar. Gelinim Mutfakta 24 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde. Sizler de yorumlarınızla bilrikte yarışmacılar ve program hakkındaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.


 

Deniz lider

Dün yayınlanan haftanın üçüncü gününde flaş bir olay yaşandı. Yeşim Çalışkan 19 puan aldı ve ilk defa hafta ortasında beş bilezik kazanan bir yarışmacı oldu. Bu konu torpil iddialarını da beraberinde getirdi. Diğer yandan Deniz 1, Hasret ise 5 puanla günü dipte tamamladı. Miyase ise topladığı 11 puanla hem dünü ikinci tamamladı hem de yarın için iddiasını sürdürdü.


Hasret: 34
Yeşim: 42
Miyase: 40 
Deniz: 33


 

24 Şubat Perşembe Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.