Gelin Evi Sinem, Neslihan, Mine, Derya ve Hatice kimdir? 2-6 Mayıs yarışmacıları

Gelin Evi Sinem, Neslihan, Mine, Derya ve Hatice kimdir? 2-6 Mayıs yarışmacıları
SHOW TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yeni bir haftanın daha ilk günü izleyicilerle buluşuyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi gününde rakiplerini ağırlayacağı zorlu maratonda yer alacak isimler belli oldu. Sinem, Neslihan, Mine, Derya ve Hatice 10 çeyrek altın için mücadele edecek. Peki, Gelin Evi Neslihan, Sinem kimdir? 2-6 Mayıs yarışmacıları haberimizde yer almaktadır.

Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin kendi günlerinde evlerine konuk ettikleri rakiplerine karşı verdiği mücadele sonunda bir kişi 15 çeyrek altının sahibi oluyor. Bu haftanın yarışmacıları da oldukça merak konusuydu ve yeni haftanın ardından gözler Sinem, Neslihan, Mine, Derya ve Hatice'ye çevrildi. Kendileri hakkında da araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi 2-6 Mayıs yarışmacıları Sinem, Neslihan, Mine, Derya ve Hatice kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Gelin Evi Neslihan kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Neslihan Ardıç, Savaş Ardıç ile 1.5 senelik evli. Azra adında bir kız çocuğu annesi. 10 altını kazanabileceğine inanıyor ve iddiasının altını doldurabilmek için cuma günü adını zirveye yazdırmak adına yarışacak. Aslen Sinoplu ama Bursa'da yaşıyor.


 

Gelin Evi Sinem kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Sinem Keskin Üsküplü freelance olarak makyaj uzmanlığı yapıyor. Almanya'da doğdu ancak İstanbul'da yaşıyor. Ersin Üsküplü ile evli. Instagram hesabı https://www.instagram.com/sinemuskupluu'dur.

Gelin Evi Mine kimdir?

Haftanın ikinci gün yarışmacısı olan Mine gelin 26 yaşında. Aslen Bulgaristan göçmeni. Nilüfer'den aktılıyor. 2.5 yıllık evli. Ev hanımı. 


 

Gelin Evi Derya kimdir?

Bu haftanın üçüncü yarışmacısı olarak yarışmada boy gösterecek isim Derya gelin 27 yaşında. Aslen Bursalı. 4.5 yıllık evli. Grafik tasarım bölümünden mezun. Şu an çalışmıyor.
 

Gelin Evi Hatice kimdir?

Haftanın dördüncü gün yarışamcısı olarak rakiplerini ağırlayacak Hatice 28 yaşında. Aslen Bursalı. Yıldırım'dan programa katılıyor. 1.5 yıllık evli. Mimari teknikerlik bölümü mezunu. Şu an çalışmıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.