Gelin Evi Gülhan kimdir? Gülhan Çevik Instagram hesabı

Gelin Evi Gülhan kimdir? Gülhan Çevik Instagram hesabı
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. 900 bölüme doğru giden yayın hayatında bugün beş yeni yarışmacıyla seyircilerin karşısına çıkacak programda yer alacak isimlerden biri Gülhan Çevik oldu. Genç yarışmacı paylaşılan fragman sonrasında herkesin dikkatini çekti ve kendisi hakkındaki detaylar da merak konusu. Peki, Gelin Evi Gülhan kimdir? Gülhan Çevik Instagram hesabı haberimizde.

Öğle saatlerinde ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendi evinde rakiplerini ağırlayıp puanlarını alacağı programda cuma günü 10 çeyrek altının sahibi belirlenecek. O isimlerden biri de Gülhan Çevik oldu ve kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Gülhan kimdir? Gülhan Çevik Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

Gelin Evi Gülhan kimdir?

Bu hafta birincilik için yeteneklerini sergileyerek evinde rakiplerini misafir edecek Gülhan Çevik 25 yaşında. 9 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Influecerlık yapıyor. Okulu erken yaşta bırakıp sonrasında açıktan tamamladı. Muhasebe bölümünden mezun oldu. Aslen Diyarbakırlı ancak eşiyle İstanbul'da evlendi. Eşinin memleketine taşınma isteğine onay vererek Samsun'a taşındı. 5 yıldır burada yaşıyor.  Instagram hesabı @gulhan_family'dir ve 220 binden fazla takipçisi vardır.


Gelin Evi Gülhan

Gelin Evi Gülhan

Gelin Evi Gülhan

Gelin Evi Gülhan

Gelin Evi Gülhan

Gelin Evi Gülhan

Gelin Evi Gülhan

Gelin Evi Gülhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.