Gelin Evi Duygu, Öznur, Tuğçe, Zeynep ve Nuray kimdir? 11-15 Nisan yarışmacıları

Gelin Evi Duygu, Öznur, Tuğçe, Zeynep ve Nuray kimdir? 11-15 Nisan yarışmacıları
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla birinciliği elde etmek istediği zorlu maratonda ter dökecek isimler merak konusuydu ve açıklandı. Pazartesiden cumaya kadar 10 çeyrek altın kazanmaya çalışacak yarışmacılar Duygu, Öznur, Tuğçe, Zeynep ve Nuray oldu. Peki, Gelin Evi Duygu, Öznur, Tuğçe, Zeynep ve Nuray kimdir? 11-15 Nisan yarışmacıları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin kendi günlerinde evlerine konuk ettikleri rakiplerine karşı verdiği mücadele sonunda bir kişi 15 çeyrek altının sahibi oluyor. Bu haftanın yarışmacıları da oldukça merak konusuydu ve yeni haftanın ardından gözler Duygu, Öznur, Tuğçe, Zeynep ve Nuray'a çevrildi. Kendileri hakkında da araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi 1 Nisan - 15 Nisan yarışmacıları Duygu, Öznur, Tuğçe, Zeynep ve Nuray kimdir? Detaylar haberimizde.



Gelin Evi Nuray kimdir?

Haftanın ilk gününde evine konuk olunacak Nuray 41 yaşında. Aslen Ankaralı. 21 yıllık evli. Ev hanımı.


gelin evi nuray


 

Gelin Evi Zeynep kimdir?

Haftanın ikinci gününde evine konuk olunacak Zeynep 27 yaşında. Aslen Kırşehir Kamanlı. Ankara'da yaşıyor. Anaokulu öğretmenliği yapıyor. 7 senelik evli.

Gelin Evi Zeynep


 

Gelin Evi Tuğçe kimdir?

Haftanın üçüncü gününde evine konuk olunacak Tuğçe 26 yaşında. Aslen Çorumlu. Ankara'da yaşıyor. 3 yıllık evli. Maliye mezunu ancak ev hanımı.


Gelin Evi tuğçe


 

Gelin Evi Öznur kimdir?

Haftanın dördüncü gününde evine konuk olunacak Öznur 23 yaşında. Aslen Kırıkkaleli. Ev hanımı. 1.5 yıllık evli.

Gelin Evi öznur


 

Gelin Evi Duygu kimdir?

Haftanın final yarışmacısı olan Duygu gelin 28 yaşında. Aslen Mardinli. 5 yıllık evli. Adalet bölümü mezunu. Katiplik yaptı ama şu an ev hanımı.


Gelin Evi Duygu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.