En Hamarat Benim Semanur kimdir? Semanur Kazan nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Semanur kimdir? Semanur Kazan nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar sürecek olan rekabetinde yaşanacak mücadele herkesi ekran başına kilitleyecek. Bu haftanın ilk yarışmacısı ise Semanur Kazan oldu. Kendisini daha önce de ekranlarda gördüğümüz güzel yarışmacı hakkında sorgulamalar gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Semanur kimdir? Semanur Kazan nereli, kaç yaşında ve Instagram hesab

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla birincilik için yarıştıkları zorlu maratonda mücadeleye ortak olacak isimler açıklandı. Buna göre Semanur Kazan da bugünden itibaren beş gün boyunca ekranlarda olacak ve rakiplerini geride bırakabilmek adına kolları sıvayacak. Güzel yarışmacı hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Semanur kimdir? Semanur Kazan nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde. Sizler de yarışmacı hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz.



En Hamarat Benim Semanur kimdir?

Güzelliğiyle ilgi odağı haline gelen genç konuşan 33 yaşında. Aslen Gümüşhaneli. İkizler burcu ve Galatasaraylı. Hayvan sevgisi sebebiyle laborantlık ve veteriner sağlığı okuyor. Tiyatro ve oyunculuğun yanı sıra skeç yazıp sahnede olmayı seviyordu ancak ailesi tarafından uygun görülmeyince bu uğraşlarını geçiremedi. Bir dönem anaokulu öğretmenliği yaptıktan sonra babasının şirketinde çalışmaya başladı. Instagram'da fotorğaflarını beğenen bir tesettür firmasının teklifini kabul etti. Tesettür modelliği yapmakla birlikte birçok firmayla çalıştı. İnsanların hür iradesi ile aldığı kararların arkasında durabilmesinin ve yaşayabilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Semanur, kadınların ezilmediği, sevgi ve saygı dolu bir dünyada yaşamayı istiyor. İnatçı biri olmasına rağmen hırsı olmayan ve adabı muaşeret iyi bilen bir yapısı va. Haksızlıkların karşısında İkili ilişkileri iyi olan, gezmey, keşfetmeyi, yeni tatlar bulmayı, fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi, farklı holbiler edinmeyi ve korularının üzerine girmeyi seviyor. Instagram hesabı @semanurkazan'dır.

Semanur Kazan kendisini tanıtırken, “Temizim, bazı takıntılarım var. Özellikle banyoyla alakalı takıntılarım var. Çift çarşaf ve çift yastık kılıfı takıntım var. Saça asla dayanamıyorum. Yemeklerime güveniyorum, yemek yapmayı seviyorum, bir terapi olduğunu düşünüyorum. Hırslı değilim, inatçıyım. Hiçbir yerde ikinci olmaya tahammülüm yok. Her yerde bir numarayım.” ifadelerini kullanmıştır.

En Hamarat Benim Semanur

En Hamarat Benim Semanur

En Hamarat Benim Semanur

En Hamarat Benim Semanur

En Hamarat Benim Semanur

En Hamarat Benim Semanur
 


 

En Hamarat Benim Semanur daha önce hangi programlara katıldı?

Konuşanlar'ın 18 Haziran 2021 Cuma tarihinde yayınlanacak olan 2. sezondaki 26. bölümüne katılan Semanur'un daha önce kamera önü deneyimi de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.