En Hamarat Benim Ramazan kimdir? Ramazan Ersoy Instagram hesabı

En Hamarat Benim Ramazan kimdir? Ramazan Ersoy Instagram hesabı
FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla birincilik için yarışacakları zorlu rekabette adından en çok söz ettirecek isimlerin başında Ramazan Ersoy yer alıyor. Genç yarışmacının kendisine verilen süre kadar diğer bölümlerdeki peformansı da sabırsızlıkla bekleniyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Ramazan Ersoy hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Ramazan Ersoy ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Ramazan Ersoy kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


En Hamarat Benim Ramazan kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 141. bölümde yarışacak isimlerden biri olarak açıklanan Ramazan Ersoy renkli kişiliği ile haftaya damga vurmayı başardı. Yayınlanan fragmanda el işi yaptığı görülen ve kendi giydiği yeleği de ördüğü görülen genç yarışmacı, Instagram'da hamaratlıklarını gösterdiği bir sayfaya sahip ve binlerce takipçisi var. Kendisini sevenler programın hesabına birçok mesaj yazarak desteğini gösterdi. Profili @ramolya_ilmek_ilmek'tir.


ramazan ersoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.