En Hamarat Benim Psikolog Zeliha Özleyen kimdir?

En Hamarat Benim Psikolog Zeliha Özleyen kimdir?
 DAMGA Editörü
FOX TV'nin sevilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında Zeliha da var. Peki, En Hamarat Benim Psikolog Zeliha Özleyen kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Her hafta beş yarışmacının kozlarını paylaştığı En Hamarat Benim'de heyecan devam ediyor. 50 bin lira ödüllü programa katılan isimlerden biri de Psikolog Zeliha Özleyen oldu. Güzel yarışmacı ilk andan itibaren seyircilerin ilgi odağı haline geldi ve hakkında çok sayıda sorgulanma gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Psikolog Zeliha Özleyen kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Psikolog Zeliha Özleyen kimdir?

Bu hafta En Hamarat Benim'de birincilik mücadelesi vermeye başlayan Zeliha Özleyen, psikologluk yapmaktadır. Ayrıca insan kaynakları uzmanı olarak da çalışmaktadır. Ancak şu an herhangi bir yerde çalışmıyor. Varşova Sosyal Ve Beşeri Bilimler Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. İngilizce ve Lehçe bilmektedir. Instagram hesabı @zelihaaozleyen'dir. Aslen Boluludur. 27 yaşındadır.

1657228529587.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.