En Hamarat Benim Kaan kimdir? Kaan Dursun nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Kaan kimdir? Kaan Dursun nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı
Ulusal kanallarda yayınlanan yarışmalar arasında en çok seyredilenler sıralamasının gediklisi haline gelen En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başladı. Semanur, Netice, Pınar ve Esra'ya karşı mücadele verecek olan Kaan hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Kaan kimdir? Kaan Dursun nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla birincilik için yarıştıkları zorlu maratonda mücadeleye ortak olacak isimler açıklandı. Buna göre Kaan Dursun da bugünden itibaren beş gün boyunca ekranlarda olacak ve rakiplerini geride bırakabilmek adına kolları sıvayacak. Genç yarışmacı hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Kaan kimdir? Kaan Dursun nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde.



En Hamarat Benim Kaan kimdir?

Geçen hafta yarışan Ramazan gibi beş günlük zorlu sürecin tek erkek yarışmacısı olan Kaan 23 yaşında. Aslen Artvinli. Bekar ve ailesi ile yaşadığını söyledi. Annesinin temizliğini dahi beğenmediğini anlatarak herkesi şaşırttı. Yorumlarıla da dikkat çekti. Yeni hafta öncesindeki tanıtımda “Çok hamaratımdır. annemin beğendiği temizliği bile beğenmem. Annem yapsa bile gider tekrar üzerinden geçerim. Yemek konusunda çok büyük bir tutkum var. Annem çalıştığı için okuldan gelip yemekleri ben yapıyorum. Bıçağımın hızına, elimin lezzetine, damağımın tadına çok güveniyorum. Hanımlar bu hafta yandınız” dedi. Instagram hesabı @kaanin_mutfagi'dır.

En Hamarat Benim Kaan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.