En Hamarat Benim Hanife kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Hanife kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kendisine verilen sürede 15 bin lira için çabalayacağı zorlu maratonda yemek ve temizlik konusundaki mariferler ortay konulacak. Bu haftanın yarışmacıları arasında Hanife yer alıyor ve oldukça da iddialı. Peki, En Hamarat Benim Hanife kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitlediği En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların katıldığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı ve Hanife haftanın ilk yarışmacısı olarak belirlendi. Peki, En Hamarat Benim Hanife kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.



En Hamarat Benim Hanife kimdir?

Yeni haftanın yarışmacılarından biri olan Hanife, evindeki koltukla birlikte Kadir Ezildi'yi mest etmeyi başardı. Hazır cevap olarak çıkışları ve yanıtlarıyla da gençlere taş çıkardı. İlk gün yarışacak olmanın dezavantajını avantaja çevirmek ve rakiplerine gözdağı vermek isteyen deneyimli yarışmacı hem yemek hem de temizlik konusunda hünerlerini ortaya koyarak ödülle eve döneceğini söyledi.

En Hamarat Benim Hanife
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.