En Hamarat Benim Emine Sürsavur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Emine Sürsavur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Temizlik ve yemek konusundaki marifetlerini Türkiye'ye kanıtlamak isteyen beş yarışmacının kıyasıya mücadelesine sahne olan En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Ramazan ayındaki ilk maratonun ekranlara geleceği programda yarışacak isim belli oldu ve Emine Sürsavur da beş gün boyunca birincilik için elinden geleni ortaya koyacak. Peki, En Hamarat Benim Emine Sürsavur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendilerine verilen sürede ilk sırada yer alabilmek ve evlerine 15 bin lira ile gidebilmek adına verecekleri mücadele yine herkesi televizyon başına kilitleyecek. Bu haftanın yarışmacıları belli oldu ve Emine Sürsavur da onlar arasında yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Emine Sürsavur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



En Hamarat Benim Emine kimdir?

Kendisini fragmanda görenler öncelikle En Hamarat Benim Emine daha önce hangi yarışmalara katılıdı? sorusunu sordu. Çünkü yüzü daha önceden tanıdık. Kendisini 2019 tarihinde Seda Sayan'ın suncululuğunu üstlendiği dönem Yemekteyiz'de izledik. O dönem ev bulamadığı için diskalifiye edilecekti ancak rakiplerinden Leyla Duman centilmenlik örneği göstererek kendisine kapılarını açmıştı. İlk gün mücadele edecek olan Emine Sürsavur, 60 yaşında. Asıl mesleği terzilik olan yarışmacı aslen Kırşehirli ancak Ankara'da yaşıyor. Emekli olan Emine Sürsavur'un 1 kız ve 1 erkek olmak üzere 2 çocuğu ve 3 torunu var.


en hamarat benim emine

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.