En Hamarat Benim Best Of Betül Aslantaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Best Of Betül Aslantaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de best of haftası başlıyor. Bugüne kadar en çok ses getiren yarışmacılar arasında yer alan 5 isim bugünden cumaya kadar birincilik mücadelesi verecek ve 15 bin liranın sahibi olmaya çalışacak. Betül Aslantaş da milyonların karşısına çıkacak yarışmacılardan biri oldu. Peki, En Hamarat Benim Betül Aslantaş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

En Hamarat Benim Best Of yarışmacısı Betül Aslantaş kimdir? Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri televizyon başına kilitleyen En Hamarat Benim'de nefes kesen maraton sürüyor. Başarılı olabilmek adına yarışan beş yarışmacının performansını serglediği zorlu rekbaette alınacak her puan büyük önem taşıyor. Best of haftasında kısa süre önce bu yarışmada boy gösteren bir isim önce temizliği sonra yemeği ile mücadeleye girişecek. Betül Aslantaş rakiplerini geride bırakabilmek adına çabalayacak. Peki, En Hamarat Benim Betül Aslantaş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Betül Aslantaş kimdir?

Bu hafta adını en iyiler arasına yazdırmak ve 15 bin lirayı kazanmak isteyen Betül Aslantaş 35 yaşında. 2 çocuk annesi. Yemek yazarlığı yapıyor. Günde neredeyse 5 kez evini temizleyip süpürüyor. Bir yemeğin içinde hangi malzemelerin bulunduğunu ve onların tarihçelerini kaleme alıyor. 7 kuşak İstanbullu ve aynı zamanda aksesuar firması var. Daha önce Misafirim Var, Yemekteyiz ve Benim Yemeğim'e katıldı.


en hamarat benim betül aslantaş

en hamarat benim betül aslantaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.