CNBC-e ne zaman açılıyor, nasıl izlenir, şifresiz mi, hangi programlar var?

CNBC-e ne zaman açılıyor, nasıl izlenir, şifresiz mi, hangi programlar var?
Yeniden yayın hayatına başlamaya hazırlanan televizyon kanalı CNBC-e Türkiye’nin nasıl izleneceği ve ne zaman yeniden açılacağı merak konusu oluyor.

2000’li yıllarda özellikle yayınladığı yabancı dizilerle ve ekomoni yayınlarıyla adından söz ettiren CNBC-e kanalı yeniden yayın hayatına başlıyor. Platformun yayına gireceği tarih ilk kez açıklanırken birçok televizyon izleyicisi Cnbce’ye nasıl erişeceklerini araştırmaya başladı. Peki CNBC-e hangi kanalda olacak, şifresiz izlenecek mi, hangi gün yayınlar başlayacak? İşte yanıtları…

CNBC-e ne zaman açılıyor?

CNBC-e’nin resmi X hesabından yapılan videolu paylaşımla kanalın yayına gireceği tarih açıklandı. Paylaşılan mesaja göre CNBC-e 10 Haziran 2024 Pazartesi günü açılacak.

CNBC-e logosu aynı mı kalacak?

“Televizyona renk geldi” notuyla yapılan açıklamada yer alan videoda CNBC-e’nin logosunun aynı kaldığı da görüldü.

CNBC-e nasıl izlenir, şifresiz mi?

Bilindiği gibi 2015 yılında yayın hayatına veda eden CNBC-e kanalı daha son e2 ve TNT adlı kanallarla yayın hayatına devam etmişti. Kanalın 10 Haziran’dan sonra hangi platformda yayınlanacağı henüz bilinmezken, nasıl izleneceği de netleşmedi.

CNBC-e’de hangi programlar olacak?

Yeni yayın akışının merakla beklendiği CNBC-e kanalındaki yayınların ekonomi ağırlıklı olması öngörülüyor. Canlı yayınlara ağırlık verilecek içeriklerde iş dünyası, finans ve ekonomindeki son gelişmeler uluslararası yayınlarla bağlantılı olarak izleyiciye aktarılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.