Çimen Şov Cem İşçiler ve Fazlı Polat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesapları

Çimen Şov Cem İşçiler ve Fazlı Polat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesapları
İkili olarak seyircilerinin karşısına çıkarak birbirinden komik şakalarla izleyenleri güldüren Çimen Şov'da Cem İşçiler ve Fazlı Polat adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyuruyor. Konukların da kahkaha dolu anlara tanıklık ettiği şovlar şu anlık Youtube'da yayınlanıyor. Her hafta sevenleriyle buluşan gösterinin sahipleri hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Çimen Şov Cem İşçiler ve Fazlı Polat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesapları haberimizde yer alıyor.

Son yıllarda komedi dünyasına yeni isimler katılmaya devam ediyor. Ancak bu kez ikili olarak izleyicilerle buluşan Cem İşçiler ve Fazlı Polat, Çimen Şov ile her hafta izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor. İnteraktif bölümlerle misafirlerinin anlattıkları anıları yorumlayan ve esprileriyle binlerce kişiye kahkaha attırtan başarılı isimler internette de her geçen gün daha da fazla kişi tarafından takip ediliyor. Peki, Çimen Şov Cem İşçiler ve Fazlı Polat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesapları haberimizde yer alıyor.


Cem İşçiler kimdir?

1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2009 senesinde Edirne Keşan’da katıldığı stand up yarışmasında 1. olmuştur. Daha sonra stand up kariyerine adım atmıştır. Haldun Dormen Sahnesi, Muammer Karaca Sahnesi, Erol Gunaydın Sahnesi, Old City Comedy Club, Tiyatro Prizma sahnelerinde çıkmıştır. Günümüzde ise Profilo Kültür Merkezi’nde Açık Konuşuyorum isimli gösterisi ile sahne almaktadır. 2013 senesinde Onur Sermik ile tanışmış aynı akşam birlikte aynı sahneyi paylaşmıştır. Serpil Beşpınar ile evlidir. Cem İşçiler’in baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine maalesef ulaşılamamıştır. En beğendi komedyenler arasında, Cem Yılmaz, Ferhan Şensoy, ayrıca onlar kadar popüler olmasalarda Cihan Talay, Onur Gökçek ve Ali Rıza Tanyeli bulunmaktadır. Instagram hesabı @cemisciler'dir.


Cem İşçiler


 

Fazlı Polat kimdir?

Genç stand upçının yaşı hakkında pek bilgi bulunmamakla birlikte kendisi birçok gösteride yer almıştır. Mesut Süre ile İlişki Testi'nde adını duyurdu. Kendi adını taşıyan gösterilerle izleyicilerinin karşısına çıktı. Sonrasında ise yolu Cem İşçiler ile kesişti. Sahne Beşiktaş'ta Çimen Şov'u hazırlayıp sunuyor. Her bölümü yüz binlerce kez izlenen program giderek adını daha da yukarı taşıyor. Instagram hesabı @polatfazli'dır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.