Bir Derdim Var 1. Bölüm Reyting Sonuçları Nasıldı, Kaçıncı Oldu?

Bir Derdim Var 1. Bölüm Reyting Sonuçları Nasıldı, Kaçıncı Oldu?
Kanal D'de yayın hayatına başlayan Bir Derdim Var, ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yapıma dair en çok merak edilen konulardan biri de alacağı sıralama. Peki, Bir Derdim Var 1. bölüm reyting sonuçları nasıldı? Kaçıncı oldu? İşte detaylar...

Yepyeni bir maceraya başlayan ve artık perşembe günlerinde Kanal D'de yayınlanacak olan Bir Derdim Var, zengin oyuncu kadrosuyla zirve mücadelesi verecek. Konusuyla etkileyici bir hikayeye sahip olan yapımda yaşanacaklar merak konusu. Diziyi ilk defa seyredecekler hem görüşleri hem de sıralamaları merak ediyor. Peki, Bir Derdim Var 1. bölüm reyting sonuçları nasıldı? Kaçıncı oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bir Derdim Var Oyuncu Kadrosu

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat'ın yer aldığı dizide Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner de bulunuyor.

Bir Derdim Var Konusu

Yayınlanan tanıtımda önce kliniğin başhekimi Damla’nın sonrasında Doktor Yusuf’un Nilüfer’e sarf ettiği sözler üzerine Savcı Ömer ile yediği yemekteki davranışları Nilüfer’in hekimliğinin ardında herkesten gizlediği şeylerin sinyalini veriyor. Her fırsatta Savcı Ömer ile çatışan Nilüfer’in ‘Bir daha asla aşık olmayacağım’ sözleri ikili arasındaki hikayeye dikkat çekiyor.

Bir Derdim Var Nerede Çekiliyor?

Bu akşamdan itibaren izleyicilerin karşısına çıkacak olan Bir Derdim Var'ın nerede çekildiği de internette araştırılıyor. Dizinin seti İstanbul'da ve birkaç mekanda çekiliyor.

Bir Derdim Var 1. Bölüm Reyting Sonuçları

Kanal D'nin yeni yapımlarından biri olan Bir Derdim Var'ın ilk günde elde edeceği oranlar gelecek haftalar için de belirleyici rol oynayacak. Rakipleri oldukça güçlü. Masterchef, Aldatmak, ana haber bültenleri ve Müge Anlı ile Tatlı Sert arasında nasıl bir konum yakalayacağı merakla bekleniyor. Sıralama açıklandıktan sonra haberinize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.