Al Hazm - Al Nassr maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 23 Eylül 2024 Pazartesi? Suudi Arabistan Kral Kupası Son 32 Turu

Al Hazm - Al Nassr maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 23 Eylül 2024 Pazartesi? Suudi Arabistan Kral Kupası Son 32 Turu
Suudi Arabistan Kral Kupası Son 32 Turu’nda Al Hazm’ın evinde Al Nassr’ı konuk edeceği maçın yayıncı kuruluşu, saati ve hangi kanaldan yayınlanacağı merak ediliyor.

Dünyaca ünlü yıldızların top koşturduğu Suudi Arabistan Ligi’nde oynanan maçlar Türk futbolseverler tarafından da yakından takip ediliyor. Bugün oynanacak Al Hazm - Al Nassr maçının saati ve yayınlanacağı kanal araştırılıyor.

Al Hazm - Al Nassr maçı ne zaman, saat kaçta?

Suudi Arabistan Kral Kupası Son 32 Turu maçından Al Hazm kendi sahasında Ronaldo’nun forma giydiği Al Nassr’ı ağırlayacak.

Al Hazm - Al Nassr Kral Kupası maçı ne zaman, hangi kanalda?

Al Hazm - Al Nassr Suudi Arabistan Kral Kupası maçı 23 Eylül 2023 Pazartesi günü oynanacak. Al Nassr’ın deplasmanda mücadele edeceği maç saat 18.35’te başlayacak.

Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca ve Sadio Mane gibi isimlerin forma giydiği Al Nassr ile Kral Kupası Son 32 Turu’nda karşı karşıya gelecek olan Al Hazm arasındaki maçın Türkiye’de yayıncı kuruluşu bulunmuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.