30 Eylül Galatasaray Ankaragücü canlı izle Bein Sports 1

30 Eylül Galatasaray Ankaragücü canlı izle Bein Sports 1
Trendyol Süper Lig'de yeni hafta bugün devam ediyor. Galatasaray gün sonunda Ankaragücü'nü ağırlıyor. Zorlu mücadeleyi seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. 30 Eylül Galatasaray Ankaragücü canlı izle Bein Sports 1 haberimizde yer alıyor.

Hafta içinde İstanbulspor'u deplasmanda yenerek yoluna devam eden Galatasaray, bu akşam Ankaragücü'nü ağırlıyor. Birbirinden iddialı takımların sahne aldığı zorlu mücadelede sarı kırmızılılar kendi seyircisi önünde rakibini yenerek sahadan ayrılmak ve hanesine 3 puan yazdırarak Fenerbahçe'yi takibini sürdürmek istiyor. Başkent temsilcisi de en az 1 puanla evine dönmek amacında. Kritik 90 dakikayı seyretmek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. 30 Eylül Galatasaray Ankaragücü canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Galatasaray Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Rams Park'ta oynanacak Galatasaray Ankaragücü maçı saat 19.00'da başlayacak. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1, TOD TV ve Beinconnect'ten canlı yayınlanacak.

Galatasaray Ankaragücü maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Mujakic, Uros, Hanousek, Djokanovic, Cem, Efekan, Morutan, Rodrigues, Bajic.

Galatasaray Ankaragücü maçı öncesi OPTA verileri

  • Ankaragücü'nü konuk ettiği son 15 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Galatasaray (12G 2B), tek mağlubiyetini dört gol yiyerek aldı (2-4; Ekim 2010). Bu dönemdeki diğer karşılaşmalarda altı gol yiyen sarı-kırmızılılar, rakip ağları 32 kez havalandırdı.
  • Galatasaray'a rakip olduğu son altı Süper Lig maçının üçünden puan alan Ankaragücü (2G 1B 3M), daha önceki 13 karşılaşmanın 10'undan puansız ayrılmıştı (3G).
  • Galatasaray'ın Süper Lig tarihinde en fazla gol attığı rakibi Ankaragücü (200). Sarı-kırmızılılar, aynı zamanda başkent ekibinin en fazla gol yediği ekip konumunda.
  • Bu sezon evinde oynadığı iki Süper Lig maçını da kazanan Galatasaray (4-2 vs Samsunspor & 2-0 vs Trabzonspor), en son 2018/19'a iç sahada üçte üç yaparak başladı.
  • Son şampiyon unvanına sahip Süper Lig takımlarına konuk olduğu son 15 Süper Lig maçını kazanamayan Ankaragücü (3B 12M), son galibiyetini 2000/01'de Galatasaray'ı 2-1 yenerek aldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mayıs 2001'de oynanan o karşılaşmanın 33'üncü dakikasında kırmızı kart görmüştü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.