17 Ekim Salı Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları: Masaya ayı koyamam!

17 Ekim Salı Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları: Masaya ayı koyamam!
 DAMGA Editörü
Dual Yapım imzasıyla yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in yeni bölümü bugün ekranlardaki yerini alıyor. Günün yarışmacısı ise Neval Eryılmaz oldu. Puanları ve menüsünün yanı sıra gün içerisinde yaşananlar haberimizde.

Dün yeni bir haftasına daha başlayan Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışacak isimler açıklanmıştı. Sema, Neval, Fikret, Yusuf ve Yeliz’in yarışacağının duyurulmuştu. Haftanın açılışını Sema yaptı. İlk yemekleri hazırladı ve puanlarını aldı. Bugün ise sıra Neval’in. Güzel yarışmacının performansı merakla bekleniyor. Rakiplerine verdiği cevaplar ve eleştirilerle ön plana çıkmayı başaran Neval bugün mutfağa girecek.

Herkes onu konuşuyor

17 Ekim Salı günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışacak olan Neval, fragmandan bu yana ilgi çekerek arınan bahsettirdi. Cuma finalinden sonra yayınlanan görüntülerde izleyicilerin büyük kısmı kendisi hakkında mesaj gönderdi. Hafta başladıktan sonra da durum değişmedi. Programın sosyal medya hesapları üzerinden yoğun bir ilgi söz konusu. Ancak bugün işini iyi yaparak hem hızlı olmak hem de elinin lezzetini kanıtlamak zorunda.

neval-eryilmaz.jpg

Ayı tepkisi

Sema’dan sonra başlayacağı mönü ile rakiplerinin karşısına çıkacak olan Neval’i zor anlar bekliyor. Hem yemek yapma sürecinde hem de yorumlarda süreci iyi yönetmesi gerekiyor. Zira Yusuf birçok masada görülen çiçek için “Yine mi çiçek?” Tepkisinde bulundu. Neval ise buna “Ne isterdiniz Yusuf Bey? Oyuncak ayı koyamam” yanıtını verdi.

d4682cc6-b7e9-425b-88c7-be8c4b66cd40.jpg

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neval kaç puan aldı?

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Neval oldukça iddialı. Kendisine de çok güveniyor. Yeteneğini hem mutfakta hem de kamera karşısında göstermek amacında. Hedefi eve 75 bin lira ile dönmek. Zuhal Topal’la Yemekteyiz 17 Ekim Salı puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.