13 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci 1. oldu, 75 bin lirayı kim aldı ve kazandı?

13 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci 1. oldu, 75 bin lirayı kim aldı ve kazandı?
 DAMGA Editörü
Milyonların ilgiyle takip ettiği Zuhal Topal'la Yemektyeiz'de yeni bir hafta daha bitiyor. Kazanan isim açıklanacak. Peki, 13 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasını da sonlandırıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette gözler bugün açıklanacak birinciye çevrildi. Birincilik için yarışan beş yarışmacıdan biri 75 bin lira ile evine dönecek. Herkesin hedefi adını ilk sıraya yazdırabilmek. Seyirciler de kazanan ismi merak ve sabırsızlıkla bekliyor. Peki, 13 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Bu haftanın birincisi haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Aleyna yarışacak

Bugün 455. bölümü ile yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta başından bu yana Özlem, Hasan, Ceyda ve Sadettin yarıştı. Bugün de sıra Aleyna'ya geldi. 21 yaşındaki güzel yarışmacı kendisine verilen sürede birincilik için kolları sıvayacak. Deneyimsiz olduğu iddia edilse de bunu haksız çıkarabilmek için elinin lezzetini sofraya yansıtmaya çalışacak. Yufkaları fazla kurudu. Bu nedenle istediği puanları alamayabilir. Diğer yandan rakiplerinden gelen eleştirileri kendine has üslubuyla cevapladı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim 1. oldu ve 75 bin lirayı kazandı?

Lezzet yarışına sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün 5 yarışmacı arasından birinin adı zirvey yazılacak ve para ödülünün sahibi olacak. Ancak şu ana kadar sonuçlar belli değil. Açıklandıktan sonra haberimize ekleencektir.

Aleyna:
Sadettin:
Hasan:
Özlem:
Ceyda:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.