Yeni iPhone 15 renk seçenekleri ortaya çıktı!

Yeni iPhone 15 renk seçenekleri ortaya çıktı!
Apple'ın iPhone 15 serisi için iki yeni renk seçeneği sunduğu iddia ediliyor. Pro modellerinde koyu kırmızı diğer bir adıyla kızıl renklerin olacağı düşünülüyor. Normal model iPhone'lar için nane yeşili rengi renk skalasında yer alacak gibi duruyor.

Fatma Müge Yücetürk - ABD'li teknoloji devi Apple'ın piyasaya sürdüğü bir sonraki cep telefonu olan iPhone 15 serisi, kayda değer bir geliştirme sürecinden geçiyor. Şirketin yeni akıllı telefonları için yeni renk seçenekleri sunacağı iddia ediliyor. Daha önce de benzer iddialar ortaya atılmıştı.

Daha önce de söylediğimiz gibi iPhone 15 Pro için kırmızı rengin kullanılacağı söylentiler arasında. Bu renk seçeneği iPhone 15 Pro Max'e de geliyor. Ancak bu renk seçenekleri iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ta olmayacak. Yani sadece Pro modellerine has bir durum.

iPhone 15 Pro'nun yeni rengi bu şekilde olacak

iPhone 15 Pro renk seçeneği

Hatta Apple, bazı iPhone modellerinde kırmızı rengi çoktan benimsemiş durumda. Bununla birlikte, "(PRODUCT)RED" olarak adlandırılan bu varyant, iPhone 15 Pro'nun öne çıktığı söylenen kırmızı ile aynı değil. Kaynaklara göre koyu kan kırmızısı bir iPhone olacak.

iPhone 15 ve Plus modelinin nane yeşili olacağı düşünülüyor

Görünüşe göre Apple, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus için nane yeşili rengini tercih ediyor. Ama burada işler karışıyor. Nane ve nane yeşili gibi renkler mavi görünebilir. Bu bağlamda; son zamanlarda turkuaz renkli bir iPhone 15'in piyasaya sürüleceği söylentileri dolaşıyor. Kaynağın nane yeşili (yeşil) rengine mi yoksa nane yeşili (mavi) rengine atıfta bulunup bulunmadığı açık değildir. Bu arada Apple'ın iPhone 11 ve iPhone 12 için yeşil bir seçenek sunduğunu da hatırlatmak isteriz.

iPhone 15 renk seçenekleri

Apple'ın Eylül ayındaki iPhone 15 serisi için neler yapabileceği lansman sırasında ortaya çıkacak. Ancak önceden kesin bir şey söyleyemeyiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.