Xiaomi altı akıllı telefonu için güncelleme yayınlamayı durduracak: İşte o telefonların listesi!

Xiaomi altı akıllı telefonu için güncelleme yayınlamayı durduracak: İşte o telefonların listesi!
Xiaomi, EOS (destek sonu) listesine altı popüler akıllı telefon daha ekledi. Şirket, artık Xiaomi 3 ve Redmi 3 modelleri için artık güvenlik güncellemeleri göndermeyecek.

Xiaomi, 2020'den 2021'e kadar altı popüler akıllı telefonuna verdiği desteği sonlandıracağını duyurdu. Söz konusu cihaz, Çinli markanın resmi internet sitesinde EOS (destek sonu) listesine yazıldı.

indir.webp

  • Xiaomi Mi 10
  • Xiaomi Mi 10 Pro
  • Xiaomi Mi 10 Ultra
  • Redmi Note 9 Pro
  • Redmi 9C
  • Redmi Note 10 5G

Yukarıdaki cihazlar için resmi işletim sistemi güncellemeleri ve güvenlik yamaları artık yayınlanmamaktadır. Telefonunuzu bu aşamadan sonra güncellerseniz, varsa üçüncü taraf geliştiriciler tarafından sağlanan alternatif üretici yazılımını kullanabilirsiniz.

Güncelleme almayan telefonlar tehlikeli

Kullanım ömrü dolmuş bir akıllı telefon kullanmanın verilerinizin güvenliği açısından ciddi bir risk oluşturduğunu lütfen unutmayın. Bu cihazlar, telefon sahibinin kişisel bilgilerini riske atabilecek yeni keşfedilen güvenlik açıklarına karşı korunmaz.

Ayrıca güncellemeleri desteklemeyen telefonlarda yazılım hataları ve performans sorunları yaşanabilir. Bildiğiniz gibi bu durum, cihaz kararlılığını ve kullanıcı deneyimini olumsuz etkiler.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.