Threads`in İlk büyük güncellemesi yayınlandı!

Threads`in İlk büyük güncellemesi yayınlandı!
Twitter rakibi Threads, iOS ekosistemindeki ilk büyük güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme birkaç yeni özellik içermekte. Uygulama, güncelleme ile biraz daha Twitter'a benziyor.

Son günlerde gündemden düşen Meta'nın Twitter rakibi Threads, iOS ekosistemindeki ilk büyük güncellemesini aldı. Bu büyük güncelleme ile platformun mobil uygulamasına yepyeni özellikler eklendi. Yakın gelecekte benzer özelliklerin Android ekosistemine gelmesini bekliyoruz. Temanın yeni özelliklerine birlikte yakından bakalım.

iOS'ta Instagram ve Threads geliştiricilerinden Cameron Roth'un açıklamalarını incelediğimizde birçok kullanıcı için Threads'in önemli eksikliklerinin giderildiğini gördük. Diğer taraftan; Bu güncelleme ile tartışmalar Twitter'a biraz daha yaklaştı. Ancak şu an itibariyle platformu bir üst seviyeye taşıyabilecek herhangi bir özellik bulunmuyor.

Threads'in yeni özellikleri

  • Paylaşımları çevirmenizi sağlayan bir düğme.
  • Yalnızca aşağıdaki kullanıcıların mesajlarını göster.
  • Takip etmeyen kullanıcıları takip edin.
  • Instagram takipçilerinin özel listesi.
  • Daha iyi boyut. Bilinen birkaç sorun ve çeşitli iyileştirmeler düzeltildi.

Yukarıda da görebileceğiniz gibi Temaların en önemli geliştirmelerinden biri de sadece takip edilen kullanıcıların paylaşımlarını göstermesi. Twitter'da da aynı. "Takip ediliyor" bölümüne gittiğinizde sadece takip ettiğiniz hesapları görebilir, "Size Özel" bölümünde ise ilginizi çekebilecek hesaplardan yayınlanan mesajları görebilirsiniz. Bu özellik artık Temalarda da mevcuttur. Diğer taraftan; Instagram takipçi bölümü de önemli diyelim.

Cameron Roth'un belirttiği gibi, ilk büyük Threads güncellemesi şu anda dağıtım aşamasında. Yani yeni özellikleri deneyimlemek isteyen kullanıcıların bir süre beklemesi gerekecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.