Otomobil dostu uygulama Otomate hizmet vermeye başladı!

Otomobil dostu uygulama Otomate hizmet vermeye başladı!
Bakım, Hasar ve Mekanik alanlarında otomobil sahiplerinin ihtiyaçlarına tüm servis süreci boyunca özel danışmanlık vererek çözüm üreten uygulama Otomate artık hizmet vermeye başladı.

Zamanın en değerli şey olduğu günümüz dünyasında araç sahiplerinin zamandan tasarruf ederek, kendilerine en uygun zaman diliminde hizmet almalarını sağlayan Otomate müşterilerine hizmet vermeye başladı. Sadece otomobilizin yetkili servislerinden alacağınız hizmeti karşılaştırmalı fiyat seçenekleriyle özel danışman vasıtasıyla sunan Otomate esnek hizmet seçeceği ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan özel danışmanlarıyla otomobil sahiplerinin en yakın dostu olurken, ekonomik olarak da araç sahiplerini koruyor.

2a34dd95-bbc1-4595-8aef-07838114bdc2.jpg

Konuyla ilgili olarak Otomate şirketinden yapılan açıklamada “Otomate uygulamamızı hizmete soktuk. Bu proje ile birlikte otomobil dostu uygulamamız otomobil sahiplerinin servis süreci boyunca yanlarında olurken, süreç boyunca tüm seçenekleri özel danışmanlarımızla birlikte otomobil sahipleriyle takip edeceğiz. Amacımız müşteri memnuniyeti ön planda tutarak otomobil sahiplerinin daha az para harcayarak, daha kaliteli bir servis deneyimi yaşamalarını sağlamak” ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.