Instagram gönderi planlama özelliğini aktif ediyor! Saatli ve tarihli fotoğraf nasıl yayınlanır

Instagram gönderi planlama özelliğini aktif ediyor! Saatli ve tarihli fotoğraf nasıl yayınlanır
Sosyal medya fenomenlerinden iş dünyasına yoğun maratonda paylaşım yapmaya zaman bulamayanlar için devrim gibi bir özellik geliyor. Aslında Twitter ve Facebook'ta aktifti ancak Instagram da bu kervana katıldı. Bu yenilik milyonlarca kullanıcıyı da memnun edecek. Artık Instagram üzerinde planlı fotoğraf paylaşmak serbest olacak. İşte detaylar...

Facebook gönderilerinde doğrudan, Twitter'da da Tweetdeck aracılığıyla yapılabilen gönderi zamanlamaları artık Instagram'da da aktif olacak.Hootsuite veya SocialFlowüzerinden yapılabilecek olan zamanlamalar daha sonra ana server üzerinden kişisel hesaplara yansıtılarak kullanıma açılacak. İlk etapta işletmeler bu özlelikten faydalanacak.

Hootsuite CEO’su Ryan Holmes, gönderilerin zamanlanabilir hale gelmesinin, 16 milyondan fazla müşterilerinin ana taleplerinden birisi olduğunu belirtirken, yeni API ile birlikte onlarca farklı Instagram hesabının sosyal medya yöneticileri tarafından kolay ve güvenli bir şekilde kontrol edilecebileceğini dile getiriyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.