Vşncent Aboubakar yolcu! Sürpriz talibi çıktı, belki de sezon bitmeden gidecek

Vşncent Aboubakar yolcu! Sürpriz talibi çıktı, belki de sezon bitmeden gidecek
Sezonun ilk yarısında 4 arkadaşı ile birlikte kadro dışı kalan ancak takımda kalan iki isimden biri olan Vincent Aboubakar'a sürpriz bir talip var. Eğer anlaşma sağlanabilirse sezon sona ermeden ayrılabilir.

Gitti, kaldı, kadro dışı kaldı, affedilmeyecek gibi konularla gündemdeki yerini koruyan Vincent Aboubakar konuşulmaya devam ediyor. Kamerunlu golcü Beşiktaş'ta forma giymese de ilginin de ardı arkası kesilmiyor. Golcü oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen takımlardan biri de MLS ekiplerinden LA Galaxy. Eğer anlaşma sağlanır ve imzalar atılırsa sezon bitmeden ayrılma ihtimali bulunuyor.

Transfer dönemi açık

Son dönemde büyük ilgi gören MLS'te transfer dönemi 31 Ocak'tan itibaren açık. 23 Nisan'a kadar da sürecek. İkinci dönem ise 18 Temmuz'da başlayıp 14 Ağustos'ta sonlanacak. Bu durum Aboubakar'ın sezon bitmeden gidebileceği ihtimalini artırıyor. Çünkü 2.5 aya yakın bir süre bulunuyor.

Teklif gelecek

Amerikan ligi takımlarından LA Galaxy, Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmak ve güçlenmek için Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. 32 yaşındaki golcünün de Los Angeles'ta yaşamaya ve Amerika'da oynamaya sıcak baktığından dolayı bu girişimin yapılacağı ve kısa süre içerisinde teklif yapılacağı öğrenildi.

14 golde adı var

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Vincent Aboubakar bu sezon Beşiktaş formasıyla 22 maça çıktı. Kamerunlu santrfor bu karşılaşmalarda 11 gol ve 3 asistlik performans gsterdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.