Vincent Aboubakar'ın yerine gelecek isim belli oldu! İlk hamle yapılacak

Vincent Aboubakar'ın yerine gelecek isim belli oldu! İlk hamle yapılacak
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerin boşluğu doldurulmaya başlanıyor. Takımdan ayrılması beklenen Vincent Aboubakar'ın yerine gelecek yıldız belli oldu.

Eric Bailly, Jean Onana, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier ile bilrikte kadro dışı bırakıldığı açıklanan Vincent Aboubakar, birçok takımın listesinde bulunuyor. Kamerunlu golcünün gitmesi için gün sayan siyah beyazlılarda forvet arayışları başladı. Ada'dan bir yıldız gündeme geldi ve kulübüyle görüşmeler başlayacak.

Broja hamlesi

Beşiktaş Vincent Aboubakar'ı göndermesi halinde kadrosunu Armando Broja ile güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Arnavut golcüyü hem ceza sahasında hem de sırtı dönük oynayabildiği için almak isteyen Rıza Çalımbay ve ekibi görevde kalması halinde tüm planları da kendisi üzerine inşa edecek. Bu sezon çıktığı 11 maçta 1 gol ve 1 de asist yapan Arnavut golcü, 308 dakika sahada kalabildi.

Görüşmeler başlayacak

Hasan Arat yönetiminde göreve başlayan yeni yönetim, Armando Brpoja için ocak ayından itibaren Chelsea ile temasa geçecek. 2028 yılına kadar kontratı bulunan futbolcu için satın alma opsiyonu olmadan kiralama yapılması bekleniyor. Sebebi ise güncel piyasa değerinin 30 milyon euro bandında bulunması. Ancak sürenin 1.5 yıl olma ihtimali de yüksek.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.