Victor Nelsson eriyor! Galatasaray sonrası milli takım...

Victor Nelsson eriyor! Galatasaray sonrası milli takım...
Galatasaray'ın Danimarkalı futbolcusu Victor Nelsson, bu sezon yedek kulübesine hapsolmuştu. Yıldız futbolcu milli takımda da kızağa çekildi ve ülkesinin oynadığı 2 karşılaşmada da forma giymedi.

Marcao ile birlikte yakaladığı uyum sonrası Avrupa'nın birçok takımını peşinden koşturmaya başlayan Victor Nelsson için Galatasaray 25 milyon euro civarında bir bonservis bekliyordu ancak bu durum gerçekleşmedi. Takımda kalan ancak gelecek tekliflere kolaylık sağlanmasını isteyen Danimarkalı futbolcu, Davinson Sanchez'in gelişiyle yedek kulübesine adeta demir attı. Futbol oynamaması milli takım kariyerine de yansıdı.

Elemeler kabusu oldu

Ülkesinin en önemli futbolcuları arasında yer alan Victor Nelsson için EURO 2024 elemeleri kabus gibi geçti. Slovenya karşısında 2-1 kazanılan maçın ardından 2-0 kaybedilen Kuzey İrlanda karşılaşmalarında forma giymeyen 25 yaşındaki stoper, 10 maçın sadece 2'sinde sahada yer aldı. 8'inde yeşil çimlere ayak basamadı.

Lider çıktılar

Victor Nelsson'un kadrosunda yer aldığı Danimarka, EURO 2024 Elemeleri H Grubu'nda Slovenya, Finlandiya, Kazakistan, Kuzey İrlanda ve San Marino karşısında çıktığı 10 maçın 7'sini kazandı, 2'sinde yenildi ve 1 de beraberlik alarak 22 puanla turnuvaya gidiş biletini ilk sıradan kaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.