Türkiye, Uluslar Ligi’nde kaçıncı sırada? Uluslar Ligi 2024 Türkiye puan durumu! Türkiye'nin puan durumu kaç?

Türkiye, Uluslar Ligi’nde kaçıncı sırada? Uluslar Ligi 2024 Türkiye puan durumu! Türkiye'nin puan durumu kaç?
A Milli Futbol Takımı'nın Uluslar B Ligi 4. Grupta mücadelesi devam ederken, Türkiye'nin Uluslar Ligi'nde kaçıncı sırada olduğu merak ediliyor. Peki Türkiye, Uluslar Ligi’nde kaçıncı sırada?

A Milli Futbol Takımımız UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta mücadele ediyor. Uluslar Ligi 2024 Türkiye puan durumu vatandaşlar tarafından merak edilip sorgulanıyor.

Uluslar Ligi’nde takımlar A,B,C ve D olmak üzere 4 farklı lige ayrılıyor. Uluslar B Ligi'nde 4. grupta yer alan ay yıldızlılar grup aşamasında 4 maç daha gerçekleştirecek. Gerçekleşen Uluslar Ligi’nde B, C ve D gruplarını birinci sırada tamamlamış olan başarılı takımlar bir üst lige yükselmiş olacak. Peki Uluslar Ligi'nde Türkiye kaçıncı sırada?


2024 ULUSLAR LİGİ TÜRKİYE KAÇINCI SIRADA YER ALIYOR?


UEFA Uluslar Ligi’nde Türkiye'nin kaçıncı sırada olduğu merak ediliyor. Türkiye ilk maçında Galler deplasmanından golsüz beraberlikle dönmüştü. İkinci maçta ise İzlanda ile karşı karşıya gelinmişti ve maç takımımız tarafından 3-1 alınmıştı. Karşılaşmanın sonrasında Türkiye Uluslar Ligi 4. Grupta 1. sırada yer almakta.


ULUSLAR LİGİ 2024 TÜRKİYE PUAN DURUMU


1-TÜRKİYE 4 PUAN

2- GALLER 4 PUAN

3- İZLANDA 3 PUAN

4- KARADAĞ 0 PUAN

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.