Türkiye Kupası’nın sahibi kim olacak? Beşiktaş - Trabzonspor maçı saat kaçta başlayacak?

Türkiye Kupası’nın sahibi kim olacak? Beşiktaş - Trabzonspor maçı saat kaçta başlayacak?
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak Türkiye Kupası final maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası’nda final heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş ile Trabzonspor Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Peki Beşiktaş - Trabzonspor Türkiye Kupası final maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak, canlı olarak yayınlanacak mı? İşte yanıtı…

Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Trabzonspor 23 Mayıs Perşembe günü sahaya çıkacak. İki takımında kupayı kazanmak için mücadele edeceği karşılaşma saat 20.45’te başlayacak.

23 Mayıs Perşembe günü İstanbul’da 20.45’te oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı, Atv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Ali Şansalan’ın düdük çalacağı maçta, Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yaparken karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Beşiktaş’ın 2020-2021 sezonunda, Trabzonspor’un ise ondan bir sene önce 2019-2020 sezonunda müzesine götürdüğü Ziraat Türkiye Kupası’nın yeni galibinin kim olacağı yarın oynanacak final müsabakası ile belirlenecek.

Siyah-beyazlılar kupayı 10 kez, bordo-mavililer ise 9 kez kazanma başarısı göstermişti.

Beşiktaş beşinci turda dahil olduğu kupada; Eyüpspor, Antalyaspor, Konyaspor ve Ankaragücü’nü mağlup ederek finale yükselirken Trabzonspor ise Çorum FK, Gençlerbirliği, Başakşehir ve Karagümrük’ü geçerek finale adını yazdırdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.