Türkiye Kupası'nda son yarı finalist bu akşam belli oluyor! Galatasaray Karagümrük'ü ağırlıyor

Türkiye Kupası'nda son yarı finalist bu akşam belli oluyor! Galatasaray Karagümrük'ü ağırlıyor
Ziraat Türkiye Kupası'nda son yarı finalisti belirleyecek maç bu akşam oynanacak. Galatasaray evinde Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar bir kulvarda daha mutlu sona ulaşmak için evinde kazanmak, konuk takım ise sürpriz peşinde.

MKE Ankaragücü'nün ardından Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da yarı finale kaldığı Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Bu akşam son yarı finalist belli olacak. Galatasaray evinde Karagümrük'ü ağırlayacak. Ligde şampiyonluk kovalayan ve Süper Kupa'da da finalde yer alacak olan Cimbom, son dönemki performansıyla hayal kırıklığı yaşatan kırmızı siyahlıları yenerek adını son 4 takım arasına yazdırmak amacında. Gümrük ise bir sürprize imza atmayı hedefliyor. Karşılaşmanın detayları haberimizde yer alıyor.

Galatasaray Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un rakibini belirleyecek Galatasaray Karagümrük maçı saat 20.45'te başlaaycak. Mücadele ATV'den canlı yayınlanacak.

Kardeşler yönetecek

Bu akşamki kritik mücadelede düdük çalacak hakem belli oldu. Buna göre Arda Kardeşler karşılaşmanın orta hakemi olarak atandı. Yardımcılıklarını ise Çağlar Uyarcan ve Mehmet Emin Tuğral üstlenecek.

4'er golle geldi

Ev sahibi Galatasaray çeyrek finale kadar 2 takımı saf dışı bıraktı. Ümraniyespor'u 4-1 ve Bandırmaspor'u 4-2 yenerek son 8 takım arasına adını yazdırdı. Karagümrük ise 3 eleme geçti. Belediye Derincespor'u 3-1, Kırklarelispor'u 2-0 ve son olarak da Samsunspor'u 2-1 ile elemeyi başardı.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.