Türkiye çeyrek finalde kiminle eşleşti? Türkiye - Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, canlı izle?

Türkiye çeyrek finalde kiminle eşleşti? Türkiye - Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, canlı izle?
CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda Filenin Sultanları çeyrek final maçına çıkıyor. Türkiye - Polonya voleybol çeyrek final maçı hangi gün, kaçta başlayacak?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda yoluna devam ediyor. Belçika’yı zorlu bir mücadelenin ardından 3-1 yenmeyi başaran Filenin Sultanları çeyrek finale çıktı. Çeyrek finalde son 16 turundaki rakibi Almanya’yı yenen Polonya ile karşı karşıya gelecek olan milli takımın maç tarihi, saati ve karşılaşmanın yayınlanacağı kanal merak konusu oluyor. Peki Türkiye-Polonya voleybol çeyrek final maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm yanıtlar…

Türkiye'nin rakibi belli oldu

Filenin Sultanları, CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası çeyrek final maçında Polonya ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. 27 Ağustos 2023 Pazar günü son 16 turu maçında Belçika’yı yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı çeyrek finalde Polonya ile eşleşmişti.

Türkiye - Polonya maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye - Polonya çeyrek final voleybol maçı 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü oynanacak. TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanması beklenen maçın başlangıç saati ise henüz netleşmedi.

Polonya Türkiye maçı nerede oynanacak, canlı yayınlanacak mı?

Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek final maçları Belçika’nın başkenti Brüksel ve İtalya’nın Floransa şehirlerinde gerçekleştirilecek.

CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nın yarı final karşılaşmaları 1 Eylül Cuma günü, final müsabakası ise 3 Eylül 2023 Pazar günü oynanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.