Trabzonspor'un izlediği Pedro Lima kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı, kariyeri

 DAMGA Editörü
Gelecek sezonun planlamasına başlayan Trabzonspor'da transfer için gözlemciler Güney Amerika'nın yolunu tuttu. Gündemdeki isimlerden biri de Pedro Lima. Peki, Trabzonspor'un izlediği Pedro Lima kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı, kariyeri...

Şampiyonluk mücadelesinden uzun süre önce kopan ve Türkiye Kupası hedefini gerçekleştirmek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo mavililer gelecek sezonun planlaması üzerinde dururken Abdullah Avcı, gözlem ekibinin iki önemli ismi Eren Mert ve Uğur Uzunali'yi Güney Amerika'da oyuncu izlemek için gönderdi. Brezilya basınındaki iddialara göre Fırtına, Sport Recife'de forma giyen Fabio Lima'yı listesine aldı. Peki, Trabzonspor'un izlediği Pedro Lima kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı, kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Larsen ile başladı, Meunier geldi

Trabzonspor'un bu sezon kadrosunda sağ bek mevkisi için Jens Stryger Larsen bulunuyordu. Danimarkalı oyuncuya ek olarak Schalke 04'ten Mehmet Can Aydın kiralandı. Ancak istenen verim bir türlü alınamadı. Gurbetçi futbolcuyla da devam edilip edilmeyeceği henüz netleşmiş değil. Sezonun ikinci yarısında ise Thomas Meunier takviyesi geldi. 1.5 yıllık kontratının ardından eğer ayrılırsa şimdiden yerinin doldurulması planlanıyor. O isim de Pedro Lima olarak gözüküyor.

fzflpvxxsawpbw4.jpeg
Trabzonspor'un izlediği Pedro Lima

Pedro Lima kimdir?

Tam adı Pedro Henrique Cardoso de Lima olan Pedro Lima, 1 Temmuz 2006 tarihinde Brezilya'da doğdu. 17 yaşındadır. Transfer olabileceği yaz aylarında 18 yaşına girmiş olacaktır. Futbola Sport Recife'nin alt yapısında başladı ve burada profesyonelliğe adım attı. Şu ana kadar 10 maça çıktı ve 843 dakika sahada kalıp 2 gol kaydetti. Sağ bekte forma giyebilen genç oyuncu, alt yaş kategorisinde ülkesinin formasını da terletti. 2027 yılına kadar kontratı sürüyor. Boyu 1.74 metredir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.