Trabzonspor'un istediği Cheick Conde'ye Ligue 1'den talip çıktı!

Trabzonspor'un istediği Cheick Conde'ye Ligue 1'den talip çıktı!
 DAMGA Editörü
Galatasaray maçında aldığı mağlubiyet sonrası yarın Rizespor ile karşılaşacak Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo mavililerde gündemin ilk sıralarında yer alan Cheick Conde'ye Fransa'dan talip çıktı.

Bu sezon kadrosuna kattığı isimlere rağmen halen birçok eksiği bulunan Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo mavililerde yönetim, dönemin kapanmasına kısa bir süre kala Nenad Bjelcia'nın istediği oyuncular başta olmak üzere önemli takviyeler yapabilmek adına temaslarını sıklaştırdı. Ancak gelen kötü bir haber moralleri bozdu. Ön libero mevkisi için listede bulunan Cheick Conde'de Fransız temsilcisi devreye girdi.

Batista Mendy pahalı geldi

Hırvat teknik adamın defans ile orta saha arasındaki geçiş oyununda sağlam ve enerjik bir isim için verdiği raporun ilk sırasında Batista Mendy yer alıyordu. Kulübü Angers ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. Fransız ekibinin bonservis beklentisini karşılayamayan ancak temaslarını da koparmayan Başkan Ertuğrul Doğan ve ekibi rotasını İsviçre'ye çevirmişti.

Conde'ye talip çıktı

Mendy'de nispeten istediği sonucu alamayan Trabzonspor'un yeni hedefi FC Zürich forması giyen Checik Conde oldu. Gineli futbolcu için görüşmelere başlayan ve menajeri ile irtibata geçen yönetimin karşısına bu süreçte Fransız temsilcisi çıktı. Ligue 1 ekiplerinden Metz, 23 yaşındaki oyuncuyla ilgilenmeye başladı. Bordo mavililer için transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu haline geldi. Rizespor maçında da istediği transferlerden yoksun olarak sahaya çıkacak Karadeniz ekibinde taraftar da gelecek isimleri sabırsızlıkla bekliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.