Trabzonspor'da transfer fırtınası başladı! KAP sonrasında yeni yıldızlar gelecek

Trabzonspor'da transfer fırtınası başladı! KAP sonrasında yeni yıldızlar gelecek
 DAMGA Editörü
Slovenya'nın Kranj kentinde yeni sezona hazırlanan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer gerçekleştirdiği KAP açıklaması sonrasında yeni yıldızları kadrosuna katmak amacında. 12 Temmuz son dakika Trabzonspor haberleri burada.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile antrenmanlarına Trabzon'da başlayan ve sonrasında da Slovenya'nın Kranj kentine giden Trabzonspor, burada kampına devam ediyor. Fırtına, güç yüklenmesinin ağırlıklı olduğu ikinci etap kampında yeni bir oyun planı üzerinde de çalışmalar yürütüyor. Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica, 4-3-3 oynatacağı öğrencilerine hızlı ve bir o kadar da agresif oyun ortaya koyabilmeleri için fizik kondisyon çalışmalarını en iyi şekilde yaptırmaya çalışıyor. Ayrıca taktik antrenmanlarda da pek çok varyasyon deneniyor. Yönetim de diğer yandan transfer çalışmalarına hız verdi. Gözler kadroya katılacak diğer yıldızlara çevrildi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

marc-bartra-26052023-b.webp
Marc Bartra, Trabzonspor'an ayrıldı

Marc Bartra ayrıldı

Trabzonspor'un geçen sezon başında kadrosuna kattığı Marc Bartra'nın sözleşmesi feshedildi. 32 yaşındaki stoper 40 karşılaşmada bordo mavili formayı giyerken alacaklarına istinaden kendisine 8 ayda 1 milyon euro ödenecek. Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Marc Bartra Aregall arasındaki 15.08.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; 8 (Sekiz) taksit halinde toplam 1.000.000.-EUR tutarında fesih tazminatı ödenecektir."

bartra.webp
"Marc Bartra Trabzonspor'dan 9 milyon € alacaktı"

Bartra hakkında flaş iddia!

Dün ayrılığı resmen duyurulan Marc Bartra hakkında A Spor yorumcusu Ulaş Özdemir, flaş bir paylaşımda bulundu. Özdemir, İspanyol stoperin farklı kalemler adı altında toplamda 9 milyon euro alacağını ancak kulübün bu sözleşmeden çıktığını ifade etti. Twitter'dan yaptığı paylaşımda ise; "Bartra ile 1 milyon € karşılığında sözleşme fesih edildi. Bu para 8 taksit halinde ödenecek. Kulüp iki yıllık maaşı, bonuslar ve menejerlik ücreti olan yaklaşık 9 milyon €’dan da kurtuldu." dedi.

krychowiak.webp
Grzegorz Krychowiak

Grzegorz Krychowiak önerisi

Trabzonspor'da Bartra ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni transferlere çevrildi. Fırtına'ya son olarak Krasnodar forması giyen Grzegorz Krychowiak önerildi. İstikrarlı performansı ve ilerleyen yaşına rağmen aldığı süre ile dikkat çeken Polonyalı yıldız şu anda serbest statüde bulunuyor. 33 yaşındaki oyuncunun eğer şartları uyarsa transfer görüşmeleri başlayacak.

nintchdbpict000248711988.jpg
Grzegorz Krychowiak

Tecrübesi çok fazla

Grzegorz Krychowiak kariyerinde birçok önemli kulüpte forma giydi. Futbol yaşantısında Paris Saint Germain, Lokomotiv Moskova, Sevilla gibi ekipler bulunuyor. AEK ve Al Shabab FC deneyimleri de yaşadı. West Brom Albion, Bordeaux ve Nantes gibi takımlarda da oynadı. Kariyerinde ise 467 karşılaşma bulunuyor. 50 gol ve 33 asistlik performans sergiledi.

img-0086.webp
Philip Zinckernagel

Zinckenagel savaşı!

Trabzonspor'un orta saha rotasyonuna dahil edilmesi planlanan Philip Zinckernagel için savaş devam ediyor. Bordo mavililer rakiplerini tek tek saf dışı bırakmaya başladı. Danimarkalı futbolcunun geçen sezon forma giydiği Standard Liege aradan çekildi. Club Brugge ise pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak yönetim en cazip teklifle 28 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak adına her şeyi yapıyor.

maxi-gomez-de-gemiyi-terk-ediyor-menajeri-harekete-gecti-37.jpg
Maxi Gomez

Gomez de pazarlıkta

Zinckernagel için görüşmelerine devam eden Trabzonspor'da pazarlıklara Maxi Gomez de dahil oldu. Olympiakos'un Uruguaylı forveti istemesi nedeniyle transferin daha kısa sürede bitmesi muhtemel gözüküyor. Diğer yandan oyuncunun kontratından çıkmak isteyen yönetim her türlü kolaylığı da sağlayacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.