Trabzonspor'da gündem transfer! 14 Temmuz Cuma haberleri

Trabzonspor'da gündem transfer! 14 Temmuz Cuma haberleri
Yeni sezona Slovenya'da hazırlanan Trabzonspor yarın MOL Fehervar ile karşılaşacak. Bordo mavililerde transfer gündemi de oldukça yoğun. 14 Temmuz Cuma Trabzonspor haberleri burada yer alıyor.

Nenad Bjelica yönetiminde yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hırvat teknik adam oyuncularını en iyi şekilde lige adapte etmeye çalışırken fizik ve kondisyon antrenmanları ile de güç depolamalarını sağlıyor. Yarın ikinci hazırlık karşılaşmasında MOL Fehervar ile kozlarını paylaşacak Fırtına'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Yıldız isimler listede ve her an yeni bir transfer açıklaması gelebilir. Detaylar haberimizde yer alıyor.

denswil.webp

5 oyuncuyla yollar ayrılıyor

Fotomaç'ın haberine göre yabancı kontenjanının yanı sıra mali açıdan da rahat etmek isteyen Trabzonspor'da 5 futbolcu ile yolların ayrılması planlanıyor. Maaşı yüksek olan Stefano Denswil, Fode Koita ve DJaniny'nin yanı sıra Fas'tan talibi bulunan Montasser Lahtimi ve satışı beklenen Enis Bardhi gündemdeki isimler. Eğer söz konusu ayrılıklar olursa 12 milyon euro civarında maaş tasarrufuna gidilmiş olacak.

valencianin-yerine-geliyor-temaslar-siklasti-1685181016-9908.webp

Duvan Zapata hamlesi

Petkovic'te istediği sonucu henüz alamayan Trabzonspor, Duvan Zapata için girişimlerde bulundu. Ancak Güney Amerikalı forvet için gerçekleştirilen görüşmeler sonuçsuz kaldı. Atalanta'da forma giyen yıldız futbolcunun ardından gözler Belotti'ye çevrildi. İtalyan medyası sık sık golcü oyuncunun adını bordo mavililerle ilişkilendiriyor ancak şu ana kadar resmi teklif boyutuna gelen bir durum söz konusu değil.

zapata-1.webp

3 yıllık sözleşme istedi

Adı Fenerbahçe ile de anılan Duvan Zapata'yı kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, gelen cevapla şoke oldu. 3 yıllık kontrat talebinin ardından geri adım atıldı. Yüksek garanti ücret vermek istemeyen yönetim, farklı isimlere yöneldi. Atalanta ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'e kadar devam eden Zapata, geçen sezon 27 maçta 2 gol ve 5 asist kaydetti. Başarılı oyuncu kariyerinde Udinese, Napoli, Sampdoria, Estudiantes ve A.Cali gibi takımların da formalarını giydi.

bruno-petkovic.webp

Petkovic bitti bitiyor

Bjelica'nın geldiği günden bu yana istediği isimlerin başında gelen Bruno Petkovic için yapılan pazarlıklardan henüz sonuç alınamadı. Zagreb istediği 4 milyon eurodan geri adım atmayınca yönetim de vazgeçme noktasına geldi. Kampa yetiştirilmesi planlanan 28 yaşındaki golcünün beklenenden uzun bir süre alması sonrasında bir de Celta Vigo'nun devreye girmesi çıkınca süreci çıkmaza götürebilir.

philip-zinckernagel-ts.webp

Zinckernagel pazarlığı sürüyor

Trabzonspor'un listesindeki en güçlü isimlerden biri olan Philip Zinckernagel için Olympiakos ile pazarlıklar devam ediyor. Bjelica'nın kadrosunda görmek üzere rapor verdiği Danimarkalı futbolcunun transferinde Belçika ekipleri, geride kalan sezonda elde ettiği istatistikler nedeniyle yıldız oyuncuya ilgi gösteriyor. Ancak yönetim tüm kulüplerin önüne geçebilmek adına atağını sürdürüyor.

829x469-zinckernagel-icin-kiran-kirana-1687801598992.webp

Zinckernagel pazarlığı sürüyor

Orta saha takviyesi için Philip Zinckernagel de düşünülüyor. Belçika ekipleriyle yarışan Trabzonspor için bir rakip daha elendi. Zinckernagel'i transfer etmek isteyen Standard Liege transfer yarışından çekildi. Bu durumda, Danimarkalı futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen iki kulüp kaldı: Trabzonspor ve Club Brugge.

bakasetas-2.webp

Bakasetas'tan sözleşme açıklaması

Kourbelis'in basın toplantısında Bakasetas'a Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın sözleşmesini uzatma teklifi soruldu. Yunan futbolcu, "Başkanımızın söylediği doğru. Böyle bir teklif var. Biz de bu konu üzerinde görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ben de bu konuyla alakalı, sözleşmeyle alakalı kendi fikirlerimi iletiyorum, başkanımız fikirlerini iletiyor. Dolayısıyla şu an bu konuyla alakalı olarak sürecin devam ettiğini, görüşmelerimizin sürdüğünü söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.