Trabzonspor'da devre arası transfer harekatı başladı! 2 yıldız yine gündemde

Trabzonspor'da devre arası transfer harekatı başladı! 2 yıldız yine gündemde
 DAMGA Editörü
Yeni sezondaki yolculuğuna Abdullah Avcı ile devam eden Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı. Bordo mavililer yıldız ismin peşine düştü.

Pazartesi akşamı evinde Alanyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı döneminin ilk maçı sabırsızlıkla bekleniyor. Bordo mavililer karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak isterken deneyimli çalıştırıcı takımını hazırlayabilmek için her şeyi deniyor. İlk 11'de fazla dğeişiklik yapması beklenmeyen Avcı'nın Benkovic yerine Denswil'i görevlendirmesi muhtemel. Diğer yandan sakatlığı nedeniyle oynayamayacak Bakasetas'ın yokluğunda ise Berat formayı alabilir. Mendy ile orta saha merkezini güçlendirmek hedeflenirken Abdulkadir Ömür ise 10 numarada oynayacak.

Transfer devam ediyor

Bu sezon tam 16 transfer yaparak mücadeleye başlayan Trabzonspor'da hareketlilik devam ediyor. Özellikle yaz döneminde alınamayan futbolcular üzerinde yeni girişimler yaşanabilir. Bjelica kadar Abdullah Avcı'nın da istediği 2 yıldıza imza attırılmak üzere çalışmalar başlayacak. Yönetim yeniden şampiyonluk hedefi belirlediği deneyimli antrenöre istediği özgürlüğü de verecek ve raporuna göre hareket edecek.

Danimarka seferi var

Yaz aylarında büyük uğraş verilen ancak imza atması direkten dönen Tochi Chukwuani için Trabzonspor bir sefer daha yapacak. Kulübü ile daha önce anlaşılan ancak genç futbolcuyu ikna edemeyen Karadeniz temsilcisinde bu kez Abdullah Avcı dümene geçecek ve görüşmelerde etkin rol oynayarak sürecin tamamlanması için temaslarda bulunacak. Nijerya asıllı Danimarkalı futbolcu bu sezon çıktığı 12 maçta 2 gol atıp 1 de asist yaptı.

Thiago aşkı bitmiyor

Trabzonspor'un transfer listesindeki en önemli isim ise Thiago. Sezon başında yine transferi gerçekleşmeyen bir yıldız olarak öne çıkan İspanyol futbolcunun mayıs ayında bitecek olan kontratı nedeniyle görüşmeler hız kazanacak. Daha önce Hamsik'in bordo mavili forma giymesini sağlayan Avcı bu kez de yıldız futbolcuyu öğrencisi yapabilmek adına uğraş verecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.