Trabzonspor'da 8 ayrılık gündemde! Kadro yeniden şekilleniyor

Trabzonspor'da 8 ayrılık gündemde! Kadro yeniden şekilleniyor
 DAMGA Editörü
Yeni sezona Slovenya'da hazırlanan Trabzonspor'da birçok ayrılık yaşanacak. Nenad Bjelica'nın kadroda istemediği isimlerin yanı sıra fesihler ve bonservisiyle gidecek futbolcular var. İşte detaylar...

Slovenya'daki ikinci etap çalışmalarına dün başlayan Trabzonspor, temmuz ayının sonuna kadar burada hazırlıklarını sürdürecek. Bordo mavililerde Nenad Bjelica'nın aman vermediği öğrencileri arasından takımdan ayrılanlar olacak. Sayının 8'i bulması bekleniyor. Bunlardan bazıları kontratı feshedilerek bazıları kiralık bazları da bonservisi ile kulüpten ayrılacak. Gözler yeni gelişmelere çevrildi. İşte son dakika gelişmeleri...

1680517916421-ugurcan-cakir.webp

1. Uğurcan Çakır

Trabzonspor'un şampiyon kalecisi ve kaptanı Uğurcan Çakır için bir süredir Avrupa devlerinden ilgi var ancak resmi teklife henüz dönüşmedi. Eğer İstenen seviyede bir öneri gelirse yönetim değerlendirecek. 27 yaşındaki file bekçisi için 10 milyon euro seviyelerindeki teklifin kabul edileceği ön görülüyor. Fotomaç'ın haberine göre yeni adresi konusundaki rotası ise İtalya. Inter ve Roma kendisini istiyor.

serkan-asan.jpg

2. Serkan Asan

Yaşadığı sakatlık sonrasında geri dönüşünü istenilen şekilde gerçekleştiremeyen Serkan Asan'ın kontratı da feshedilebilir. Kadrodaki oyuncu sayısını 25-26'ya indirmeyi hedefleyen Bjelica, 24 yaşındaki sağ bekin de biletini kesti. Hatta yerine de Mehmet Can Aydın'ın gelmesi konusunda onay verdi. Serkan'a Rizespor ve Samsunspor talip.

2023/06/23/829x469-koita-kadro-disi-1687457705122.jpeg

3. Fode Koita

Kasımpaşa'dan geldiği günden bu yana Trabzonspor'un başını ağrıtan en önemli gündem maddesi olan Fode Koita, sakatlıklarının yanı sıra ortaya koyamadığı performansla da dikkat çekmişti. Yüksek maaşı nedeniyle de gönderilmek isteniyor ancak kendisi buna yanaşmıyor. Yönetim, fesih görüşmelerinde istediği mesafeyi kat edemedi. Gineli alacağı paranın tamamını istiyor.

2023/07/19/djaniny-al-sharjah.webp

4. Djaniny

Geçen sezonu Birleşik Arap Emirlikleri'nde geçirip kupalar kazanmasına rağmen halen takım bulamayan Djaniny'nin de Trabzonspor'daki kariyeri sona eriyor. Yeşil Burun Adaları pasaportlu futbolcunun kulüp bulabilmesi adına gereken kolaylık sağlanırken eğer istenen sonuca ulaşamazsa kalan 1 yıllık kontratı üzerinden fesih görüşmeleri başlayacak.

maxi-gomez-trabzonspor-aa-1921353.jpg

5. Maxi Gomez

Geçen sezon takıma katılan ancak genel performans düşüklüğünden etkilenen isimlerden biri olan Maxi Gomez'in İspanya'ya dönmesi gündemde. Uruguaylı futbolcunun talipleri vardı ancak şu ana kadar resmi boyuta ulaşmamıştı. Granada bu zinciri kırarak teklifini iletti. Kiralık olarak alınmak istenen yıldız golcü için yönetim ise para kazanmak amacında. Ayrıca Gomez'in maaşının yüksekliği de sıkıntı yaratıyor.

enis-bardhi-860x504-2.webp

6. Enis Bardhi

Gomez gibi geçen sezon gelen isimlerden biri olan Enis Bardhi de topun ağzında bulunuyor. Talibi var ancak hepsi kiralama üzerine gelen öneriler oldu. Yönetim Kuzey Makedonyalı oyuncudan yine deneyimli forvetteki gibi bonservis kazanmak amacında. 28 yaşındaki oyuncunun yıllık ücreti de sorun olacak gibi gözüküyor.

macin-yildizi-kerem-sen-aciklamalarda-bulundu.webp

7. Kerem Şen

Bursaspor'dan bonservisi alındıktan sonra İstanbulspor'a kiralanan Kerem Şen, Slovenya kampına götürüldü ancak yapılan takviyelerin ardından forma şansı bulması konusunda garanti bir durum yok. Bunun için yeniden kiralanması bekleniyor.

trabzonspor-manolis-siopis-1790594.jpg

8. Manolis Siopis

Şampiyonluk sezonunda kattığı dinamizmle adından söz ettiren Siopis ile kontratının son senesinde yeniden anlaşılmak istendi ancak teklif edilen 1 milyon 250 bin euroya karşılık 1 milyon 750 bin euroluk talep geldi. Yönetim, eşinin de Yunanistan'da yaşamak istediği ve Yunan ekiplerinin takipte olduğu yıldız futbolcunun gidişine sıcak bakabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.