Trabzonspor son dakika transfer haberleri! Gündemdeki isimler fırtına koparacak

Trabzonspor son dakika transfer haberleri! Gündemdeki isimler fırtına koparacak
 DAMGA Editörü
Son dakika Trabzonspor haberi: Gelecek hafta yapacağı ilk çalışma ile yeni sezonu açacak Trabzonspor'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Bordo mavililerin gündeminde birçok isim bulunuyor. Taraftar da yeni döneme umutla bakıyor. Hedef şampiyonluk.

Kadrosunda bulunana yabancı oyunculardan bazıları ile yollarını ayırarak yeni sezona birçok yeni transferle girmek isteyen Trabzonspor'da tüm çalışmalar 30 Haziran'a göre yapılıyor. Fırtına, yeni sezonun ilk antrenmanına yetiştirmek istediği isimler üzerinde yoğun mesai harcarken gözler gündemdeki yıldızlara çevrildi. Güne dair son dakika Trabzonspor transfer haberleri haberimizde yer alıyor.

6494b00c80a0332670275dfb.jpg

Ertuğrul Doğan'dan açıklama

Dün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için gerçekleşen genel kurulda açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, taraftarlara güzel haberler verdi. Doğan, “İlk etapta 6, 7 transfer öngörüyoruz. Bu sayı aşağı yukarı değişebilir. Biz sürekli kendisiyle görüşüyoruz. Transferler gelmeye başladıkça, hocamız takımın durumunu kampta gördükçe, bize ne dönüş yapıyorsa, bizden ne talebi oluyorsa, Trabzonspor Yönetim Kurulu da bu talepleri yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacaktır. 3 isimle anlaştık, diğerlerinde de önemli mesafe kat ettik” ifadelerini kullandı.

6494afcd80a0332670275df7.webp

Uğurcan'a İstanbul yolu kapalı

Adı son haftalarda Galatasaray ile anılan ve daha önce de bu konuda açıklama yapan Doğan, bir kez daha yıldız kaleci için İstanbul yolunun kapalı olduğunu dile getirdi. Trabzonspor Başkanı; “Uğurcan Çakır, bizim kaptanımız. Çok da sevdiğimiz bir kardeşimiz. Uğurcan’ı Türkiye’de herhangi bir kulübe vermeyiz. Uğurcan’ın Avrupa’da önemli bir kulübe gitmesini isteriz. Türk futbolu ve Uğurcan için isteriz ama şu an böyle bir durum yok. Şu anda bize gelen böyle bir resmi teklif yok” ifadelerini kullandı.

829x469-koita-kadro-disi-1687457705122.jpeg

Elde kaldı Koita!

Transfer edildiği dönemde de dahil birçok kişinin yüksek sakatlık riski sebebiyle sıcak bakmadığı ve kendisine verilen kontratla dikkat çeken Koita, geride kalan sezonu Kasımpaşa'da geçirmişti. Kiralık kontratı sona eren Gineli Trabzonspor'a geri döndü ancak bu kez de Nenad Bjelica kendisini istemiyor. Ayrıca kamp kadrosuna da dahil etmeyerek liste dışı bıraktı. Maaşını ödeyen bir takım çıkmayan deneyimli oyuncu ile fesih yolu aranıyor.

3601449-1200x627.jpg

Philip Zinckernagel için resmi teklif

Daha önce Bodo Glimt ile yakaladığı istatistiklerle dikkat çeken Philip Zinckernagel, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ısrarlı tutumuna karşın İngiltere'ye gitmiş ve Watford ile sözleşme imzalamıştı. Burada tutunamayan ve ardından Nottingham'a kiralanan Danimarklı oyuncunun bir sonraki durağı da Olympiakos olmuştu. Pire'den bu kez Liege ekiplerinden Standard'a kiralandı. Kısa sürelerle gerçekleşen bu transferlerin ardından Belçika'da adeta fırtına gibi esen deneyimli kanat oyuncusu için bordo mavililer önce kiralama ardından da 1.5 milyon euro bonservis önerdi. Eğer Yunan ekibi teklifi kabul ederse sözleşme imzalanacak.

Ayrıca NK Osijek'te forma giyen Zaper ve Sevillalı Gudelj için de görüşme yapılması planlanıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.