Trabzonspor 2023-2024 yeni sezon forması kaç lira? Forma satın al

Trabzonspor 2023-2024 yeni sezon forması kaç lira? Forma satın al
 DAMGA Editörü
Gelecek sezon iddialı bir kadro ile taraftarlarının karşısına çıkacak olan Trabzonspor'da en çok merak edilen konulardan biri de formalar. Yeni senede giyilecek tasarımlar ve fiyarlar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. İşte detaylar...

Geride kalan sezonda aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da yeni senenin hazırlıkları devam ediyor. Transfer kadar merak edilen konuların başında formalar geliyor. Her yıl sabırsızlıkla beklenen tasarımlar için internette çok sayıda sorgulamada bulunuluyor. Peki, Trabzonspor'un 2023-2024 sezonunda giyeceği formalar ne zaman satışa çıkacak ve fiyatı ne kadar olacak? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Trabzonspor'un yeni sezon formaları ne zaman çıkacak?

Taraftarların gündemindeki öncelikli konulardan biri olan formalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Ertuğrul Doğan; "Forma lansmanı planlıyoruz. 24 Haziran'da yayınlayacağız. Dünya üzerinde fazla örneğine rastlanmamış bir organizasyon ile çok güzel bir forma tanıtımı hazırlandı" dedi.


Trabzonspor'un yeni sezon formaları kaç lira?

Önümüzdeki sezon iç saha ve deplasman maçlarında giyeceği ve taraftarlarının önüne çıkacağı formaların fiyatları merak ediliyor. Geçen seneki tanıtımların ardından 700 liralık satış fiyatı belirlenmişti. Bu sene ise enflasyon ve dövizin durumu baz alınarak hatrı sayılı bir zam yapılması bekleniyor. Fiyatların açıklanmasının ardından gelişmeler haberimize eklenecektir.

Trabzonspor Formaları isimli Twitter hesabının paylaşımına göre uygulanması beklenen forma tasarımları aşağıdaki gibi...

fwghq44wyaa35ww.jpeg

fwghq45wwbabi9g.jpeg

fwghq4xwwa49rid.jpeg

fwghq43wwakn5z5.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum