Tochi Chukwuani Viborg Lyngby BK maçı canlı izle

Tochi Chukwuani Viborg Lyngby BK maçı canlı izle
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un yeni sezondaki potansiyelli transferlerinden biri olarak görülen Tochi Chukwuani, bu akşam Viborg karşısında ter dökecek. Taraftarlar da kendisini izlemek adına araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. İşte detaylar...

Bu sezon şampiyonluk hedefiyle yeni bir sayfa açan Trabzonspor, transferde hareketli günler geçiriyor. Bordo mavililerin kadrosuna katma konusunda listesine eklediği isimlerden biri de Tochi Chukwuani olmuştu. Nijerya asıllı Danimarkalı futbolcu için pazarlıklar sürüyor. Son aşamaya geldiği öne sürülen görüşmelerde Brondby'nin de sürece dahil olması, transferin sıya düştüğüne işaret ediliyordu ancak bu beklenti karşılık bulmadı. Gen. futbolcu bordo mavililere imza atacak. Diğer yandan bu akşam da Viborg karşısında son kez formasını giymeis bekleniyor. Viborg Lyngby BK maçı canlı izle alternatifleri haberimizde.

Viborg Lyngby BK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Danimarka 1. futbol ligi Superliga'nın 2. haftasında oynanacak Viborg Lyngby BK maçı Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Mücadele Viaplay, Elisa Viihde Viaplay ve V Sport 2'den canlı yayınlanacak. Türkiye'de ise yayıncısı bulunmuyor.

Tochi Chukwuani kimdir?

Tam adı Tochi Phil Chukwhuani olan Tochi Phil Chukwuani, 24 Mart 2003 tarihinde Nijeryalı bir ailenin çocuğu olarak Danimarka'nın Hvidore kentinde doğdu. Futbola da bu ülkede başladı. Alt yapı eğitimini B1973 Herlev ve B93'te aldı. 2018'de ise Nordsjaelland'a transfer oldu. 2020'de A takıma çıktı, 2022'de de Lyngby BK'ya katıldı. Kariyerinde çıktığı 109 maçta 12 gol atıp 1 asist yaptı. Alt yaş kategorilerinde Danimarka adına 34 kez sahaya çıktı. 5 kez rakip fileleri sarstı.

Kampa alındı

Trabzonspor'un yeni transferi olması beklenen Tochi Chukwuani, takımının bugün oynayacğaı Viborg mücadelesi öncesinde kadroya alındı. Genç futbolcunun ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Viborg FF ile oynanacak maçın kadrosunda şu isimler bulunuyor.

1. Mads Kikkenborg

32. Jannich Storch

3. Brian Hamalainen

6. Andreas Bjelland

7. Willy Kumado

8. Parfe Bizoza

10. Rezan Çorlu

12. Magnus Jensen

13. Casper 'Dani' Winther

15. Zean Dalugge

18. Alfred Finnbogason

20. Kolbeinn Finnsson

21. Sævar Magnusson

23. Pascal Gregor

24. Tobias Fırtınası

26. Frederik Gytkjær

29. Lucas Hey

30. Marcel Römer

33. Jonathan Amon

42. Tochi Chukwuani

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.