TFF Başkan Adayı Alkış, TFF'nin ultra lüks davetini Damga'ya anlattı: 'Federasyon bu şekilde yönetiliyor'

TFF Başkan Adayı Alkış, TFF'nin ultra lüks davetini Damga'ya anlattı: 'Federasyon bu şekilde yönetiliyor'
TFF Başkan Adayı Erdal Alkış TFF Başkanı Büyükekşi'nin Süper Lig'deki tüm kulüp başkanlarını eşleriyle beraber Milli Takım'ın maçlarını izlemek üzere Almanya'ya davet ettiğini iddia etti. Alkış, “Üstelik bütün masraflar TFF tarafından karşılanacak" dedi.

ÖZEL HABER/ DAMGA GAZETESİ- Türkiye Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un, TV100 kanalında Canda Tolga Işık'ın programında yaptığı açıklamalar gündem yarattı. Altıntop'un eleştirilen açıklamalarını Damga'ya yorumlayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Erdal Alkış, Altıntop'a yönelik sert ifadeler kullandı.

Altıntop'un yayında; “Benim Türk futboluna ihtiyacım yok, Türk futbolunun bana daha çok ihtiyacı var” sözlerini eleştiren Alkış, “Söyleşiyi izledim. İzlerken de başkaları adına utanma duygusunu bir kere daha yaşadım. 6 yıldır futbol dünyasının içinde kalması gereken bir adamın nasıl politikayı öğrendiğine şahit oldum. Benim kendisine tavsiyem futbolu bırakıp, politika yapsın olur. Tam bir politikacı olmuş” dedi.

Türk futboluna katacak şeyleri yok

Hamit Altıntop'un programda sorulan çok sayıda soruya cevap veremediğini ve tüm futbolseverlerin tepkisini çektiğini dile getiren Alkış, “Ben söylediklerimin arkasındayım. TFF'nin parasını ahlaksızca harcayanların Türkiye futboluna katacakları hiçbir şey yok. Buna çanak tutanları da sistemin kısa zaman içerisinde dışarı atacağından şüphem yok” diye konuştu.

TFF'den ultra lüks davet!

TFF ile ilgili şok bir iddiayı da dile getiren Alkış, “Bakın bu kadar zor günlerin yaşandığı bir dönemde TFF Başkanı milli takımın 2 maçını izletmek için tüm takımların başkanlarını 1 hafta süreyle Almanya'ya davet etti. Tüm masraflar TFF tarafından karşılanmak üzere. Üstelik eşleri ile birlikte. Bu nedir biliyor musunuz? Bu kendini kurtarmak için kulüplerin emeğini bu şekilde peşkeş çekmektir. Yazık değil mi? Borç batağındaki bu kulüplerin emeğini çalmaya. İşte bu şekilde yönetiliyor TFF. Sonra da neden gelişmiyor futbolunuz diye sızlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Her şeyi düzelteceğiz

Kendilerinin yönetime gelmesiyle bütün sorunların düzeleceğini de aktaran Erdal Alkış, “Merak etmesinler. Size daha önce verdiğim mülakatta anlatmıştım. Her şeyin farkındayız ve takip ediyoruz. Her şeyi düzelteceğiz. Bize güvenenler her gün sayısı artıyor. Size de duyarlılığınız için teşekkür ederim” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:ÖZEL HABER/ DAMGA GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.