Takımını sahadan çeken Ecmel Faik Sarıalioğlu geçen sene bakın ne yapmış!

Takımını sahadan çeken Ecmel Faik Sarıalioğlu geçen sene bakın ne yapmış!
Dün oynanan İstanbulspor Trabzonspor karşılaşması, 73'üncü dakikada ev sahibi ekibin başkanı Ecmel Sarıalioğlu'nun takımını sahadan çekmesiyle yarıda kaldı. Sarıalioğlu'nun geçen seneki davranışı yaşananlar sonrası gündeme geldi.

Trendyol Süper Lig'in 17'inci hafta maçında İstanbulspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadele skor 1-1 iken ev sahibi ekibin penaltı beklediği pozisyonun devamında konuk takım Onuachu'nunu kafa vuruşuyla 2-1 öne geçti. Gol sonrasında saha kenarına gelen Ecmel Faik Sarıalioğlu, oyuncularını sahadan çekerek soyunma odasına gönderdi.

İkna edemediler

Başkan Sarıalioğlu'nu İstanbulsporlu futbolcular başta olmak üzere Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve birçok kişi ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olunamadı. Maç 73'üncü dakikada yarıda kaldı. Bu sonuçla birlikte sarı siyahlı ekibe 3-0'lık hükmen yenilgi ve 3 puan silme cezası verilmesi bekleniyor.

Bugün konuşacak

Dün akşam yaşananlar ile ilgili olarak konuşma kararı alan Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu, saat 16.00'de basın toplantısı düzenleyecek. Kulüpten yapılan açıklamada; "Başkanımız Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcımız Bayram Saral, dün akşam gerçekleşen ‘takımımızın sahadan çekilme’ olayı ve sezon başından bu yana yaşanılanlarla ilgili ????????????????̈???? ???????????????? ????????.????????’???????? ???????????????????? ???????????????????? ???????????????????????? ????????????????’???????? basın toplantısı düzenleyecektir." denildi.

Trabzonsporlulardan sitem

Maçın yarıda kalması belki de en çok Trabzonspor taraftarını üzdü. Bordo mavililer hem takımlarını İstanbul'da görmenin sevincini yaşıyordu hem de 2-1 öne geçtikten sonra galibiyet kutlayacaktı ancak her şey yarıda kaldı. Ayrıca Sarıalioğlu'nun da Trabzon kökenli olması nedeniyle bu üzüntü daha da katlandı. Birçok taraftar da kendisine sitemde bulundu.

Anıta katkıda bulundu

Bu gelişmelerin ardından Sarıalioğlu'nun yıllar sonra şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'a 1 milyon lira katkıda bulunduğu anıt projesi de gündeme taşındı. Karadeniz ekibi sosyal medya hesaplarından; "İstanbulspor Başkanı Sayın Ecmel Sarıalioğlu, Kupa Anıtı'na 1 milyon liralık katkı sağladı. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.